BDSM

август 2, 2017

Kada izvini nije dovoljno


Desetak minuta je ostalo do dva posle ponoći kada sam pogledala na sat. Tačno na vreme, mislila sam, dok sam otključavala vrata našeg stana. Veče i deo noći su prošli super, nas tri drugarice često smo se u lokalnom klubu nalazile bez „jačih“ polovina. Brava je kliknula. Dok sam ulazila prisećala sam se svega što se događalo pre više od pola godine, trenutka kada obično „izvini“ nije bilo dovoljno.

Ni sada ne znam šta mi je bilo u glavi. On se nikada nije bunio protiv mojih povremenih odlaska do kluba sa društvom. Govorio je da je to u redu, da treba da se vidimo same, ispričamo i šta god. I on je povremeno radio isto sa svojim ortacima. Jedini dogovor koji smo imali bio je da stignem nezad do dva. „Da bi znao da je sve u redu“ govorio je i ja sam se složila. Ali, ostajala sam duže gotovo svaki put. Kada sam se prvi put vratila posle četiri, zamolio me je da to više ne radim, da poštujem dogovor. „Izvini“ rekla sam i sve je bilo u redu. Mesec dana kasnije ponovilo se. Zadržale smo se, zapričale uz put. Još jednom me je zamolio da to više ne radim. „Izvini“ rekla sam i sve je bilo u redu. Ali, ponovilo se. Opet sam zakasnila i to mnogo. Stigla sam u šest ujutru. Pored vrata su me čekali spakovani koferi sa mojim stvarima.

„Nemamo više o čemu da razgovaramo. Jednostavan dogovor ne možeš da ispoštuješ. Ne znam da li to namerno radiš ili ne i nije mi bitno. Očito da nas dvoje ne možemo više zajedno.“ – rekao je. Bio je besan, ali je pričao polako, dok se spremao za posao. Ostavio me je bez teksta.

„Kada se vratim ne želim da budeš tu. Mi smo završili.“ – bile su njegove reči koje su mi upalile alarm u glavi. Crveni alarm.

„Izvini“ – pokušala sam. Verovala sam da mogu da se izvučem, kao  i pre. – „Zadržale smo se…“

„Ne.“ – grubo me je prekinuo – „Dosta izvinjenja, dovoljno puta sa ih čuo. Sada si sama i možeš da radiš šta god želiš. Više mi nije bitno. Samo idi.“

Zatvorio je vrata za sobom i otišao na posao. Ostala sam sama. Ponižena i odbačena. Zbog svoje gluposti. „Izvini“ nije bilo dovoljno. Osećala sam se kao da mi je neko odsekao pola bića. Bol je bila sve jača, dok sam uzimala kofer i krenula ka svom stanu.

Uspela sam čak i malo da odspavam. Ali, kada sam se probudila i pogledala u ogledalo, videla sam glupaču koja je ljubav svog života izgubila zbog gluposti. Počela sam da ga zovem. Nije odgovarao. Slala sam poruke izvinjenja, molbi, preklinjanja da mi oprosti. Nije odgovarao. Tako je prošla cela noć, ceo sledeći dan, još jedna noć, zatim još jedan dan i još jedna noć. Nisam mogla da ga nađem, nije to ni želeo. U njegovom stanu u kome smo živeli svetlo je bilo ugašeno, brava promenjena. Uzeo je slobodne dane na poslu. Nigde ga nije bilo. Osim na internetu. To mi je još ostalo kao mogućnost. Ali, ne na društvenim mrežama. Nije ih voleo. Unutrašnja bol me je izjedala, mrzela sam sebe. Zaista. Postalo je očigledno da moram da uradim nešto ekstremno da bi ozbiljno shvatio ovo „izvini“.

* * * * *

Čuo sam u polusnu kako se vrata zatvaraju, pogledao u sat i nasmejao se u sebi. Tačno na vreme. Sećanje me je vratilo u jutro kada se sve promenilo. Bio sam strašno ljut na nju. Nisam dozvoljavao da me pronađe nikako. Znao sam, ako je vidim, može da se desi da popustim. Voleo sam je, ali bilo je previše. Poruke su stizale, bilo je stotine propuštenih poziva. A, onda je stigo mail od nje. Radoznalost mi nije dala mira jer u njemu nije bilo ničega osim jedne reči „izvini“ i video linka. Jedan klik i počelo je „skidanje“ fajla. Nije dugo trajalo. Onda sam otvorio video.

Volela je kameru i kamera je volela nju. Često je snimala događaje, putovanja, koncerte za sebe. Ali ovo je bilo za mene. Video sam njen krevet, prazan i nekoliko trenutaka ništa više. Zatim je ona sela na krevet i pogledala u kameru. Bila je potpuno gola. Nekoliko trenutaka je samo sedela, a onda je počela da priča.

„Ljubavi, ovo je izgleda jedini način da ti kažem koliko mi je žao zbog svega. Bila sam glupa, nisam shvatila gotovo ništa. Sada znam i razumem zašto ne želiš da me vidiš, čuješ i razgovaraš sa mnom. I znam da izvini nije dovoljno.“

Napravila je kratku pauzu zagledana negde ispred sebe, zatim je podigla pogled.

„Zato sam odlučila da, kada već ti nisi tu, kaznim sebe. Želim da i ti to vidiš. Samo se nadam da ćeš u svom srcu naći mesta da mi oprostiš.“

Doboko je udahnula, ustala i klekla na krevet, leđima okrenuta kameri. Njena gola guza bila je u krupnom planu. A onda je podigla ruku i udarila po njoj. Nisam mogao da verujem šta vidim. Doduše i pre toga smo tu i tamo eksperimentisali sa laganim vezivanjem, ali ovo je bilo drugačije. Udarci su bili jaki. Kada je jednom počela nije prestajala. Pet minuta je pljeskala jednu pa drugu stranu guze. Kada je završila, bila je poprilično crvena. Onda je ustala i ponovo sela pred kameru.

„Eto, nadam se da sada razumeš. Stvarno mi je žao. I nastaviću ovo da radim svako jutro i veče, koliko god bude trebalo. Oprosti mi.“ – izgovorila je uz tužan osmeh zagledana u kameru.

Poželeo sam odmah da je pozovem, da je vratim, da nastavimo gde smo stali. Požuda i srce su mi to govorili, Ali ne i glava. Odlučio sam da sačekam. U trenutku sam shvatio koliko snage, odlučnosti i poverenja joj je trebalo da mi pošalje ovakav video. Nije znala ni kako ću reagovati, ni šta će se desiti posle, niti da li ću ga zloupotrebiti. Ali, verovala je u mene i u nas. Zato sam čekao. Želeo sam da znam koliko daleko je spremna da ide.

* * * * *

Nije bilo odgovora posle prvog videa. Stiglo je veče. Postavila sam kameru na isto mesto, pored kreveta, podesila je tako da snima ivicu kreveta i malo iznad. Dok sam skidala suknju osetila sam nalet adrenalina. Srce mi je ubrzano lupalo. Bilo je ludo to što sam radila. Ali, napravila sam grešku. I zaslužila kaznu. A tišina sa njegove strane bila je gora od bilo čega.

„Skidaj se gola glupačo i nastavi da radiš ono što si obećala. Pokrenula si priču, sada više nema stajanja“ – komandovala sam sebi.

Gaćice i majica bili su na podu. Kliknula sam snimanje i gola ponovo sela pred kameru.

„Ljubavi nastavljam ono što sam  obećala. Veče je, nedostaješ ni mnogo.“ – izgovorila sam u kameru i poslala poljubac. Onda sam se okrenula, klekla na krevet, izdigla gornji deo tela oslonjena na jednu ruku i podigla drugu ruku. Ovako je ugao bio bolji, mogla sam snažnije da udaram. I jesam, koliko god sam mogla po golim guzovima. Nije mnogo prošlo pre nego što su počeli da me peku i bole, ali nisam prestajala. Kao i prvi put, pet minuta. Onda sam stala i  sela na ivicu kreveta.

„Izvini još jednom“ – rekla sam u kameru, poslala poljubac i isključila snimanje. Na brzinu sam prebacila video na komp, nisam ga ni pogledala i poslala. Guza mi je bila fino crvena od udaraca, ali odgovora opet nije bilo. Jedva sam zaspala te noći.

Narednog jutra, sve je bilo po starom. Nije ga bilo. Počinjala sam da radim u devet. A već u sedam sam ponovo bila pred kamerom gola, još snena i još odlučnija. Dok sam se češljala, odlučila sam da zloupotrebim četku. Probala sam je nekoliko puta na ruci. Bolelo je.

„Neka boli.“ – pomislila sam, namestila se u isti položaj kao prethodne večeri i upalila kameru. Nisam ništa rekla, samo sam počela da udaram. Ovo je bilo novo iskustvo. Nisam mogla tako lako da kontrolišem udarce i bili su bolni, mnogo bolniji nego juče. Ali, nisam prekidala. Pet minuta kasnije guzovi su mi goreli. U mom životu ovo su bile najgore batine koje sam dobila, a sama sam ih primenila.

„Oprosti mi. Molim te.“ – rekla sam kada sam završila i isključila kameru. Pogledala sam u ogledalo. Guza mi je zaista bila dobro crvena. Dok sam navlačila gaćice bilo je neprijatno. Poslala sam video i otišla na posao. I dalje se ništa nije dešavalo. Nije se javljao. Znala sam da preuzima video i nadala se da gleda. U stvari, jedna veoma bitna promena se desila. Celo prepodne osećala sam posledice batina, kad god bih sela, ustala, hodala, stalno me je blago peckanje i grebanje podsećalo na to što radim. Kada sam se vratila sa posla prvi put sam odgledala sva tri videa. I svideli su mi se. Tek tada sam shvatila koliko sam napaljena. Bilo je to potpuno čudno. Adrenalin je rastao kako se veče približavalo. Bilo je vreme za novu poruku. Kamera je bila postavljena, stvari na podu, ja ponovo gola. Uključila sam kameru i sela ispred nje.

„Nadam se da gledaš sve ovo“ – rekla sam sa smeškom. Gledala sam direktno u objektiv, kao da gledam u njega.

„Želim da znaš da te mnogo, mnogo volim.“ – dodala sam i naguzila se. Četka mi je ponovo bila u ruci, guza još osetljiva od batina toga jutra. Ali, onaj novi osećaj napaljenosti nije prestao, samo se pojačao. Ovoga puta nisam išla naizmenično po guzovima, već u serijama. Po tri ili pet udaraca po jednom, par sekundi pauze tako i po drugom. Iskustvo je bilo još bolnije. Kada sam završila i poslala video sela sam i dalje gola pred monitor i ponovo pregledala sva četiri videa. Ruka mi je skliznula među noge, dugo sam se mazila u rezličitim pozama, kako mi je odgovaralo, dok nisam stigla do snažnog, snažnog orgazma. Kada sam se vratila u stvarnost, bila sam zbunjena. Zbunjena svojom reakcijom, zbunjena snagom orgazma, zbunjena fantazijama koje su mi se motale po glavi dok sam se mazila. U njima on je bio taj koji me je tukao, pred kojim sam po naređenju puzila, koji me je mazio, koji je bio i brutalan i nežan istovremeno. A, nisam znala da li ću ga ikada ponovo videti, a kamoli da li ćemo biti zajedno. Ipak, pregurala sam i tu noć.

* * * * *

Stigao je novi radni dan. A, ja sam i dalje bio na odmoru. Iako joj se nisam javljao znao sam da uredno ide na posao. A, uredno me je uz kafu sačekao još jedan video. Jedan klik i bio je u mom računaru. Sve sam više uživao u njenim predstavama.

„Ovo je izgleda jedini način da ti pokažem koliko mi je žao i koliko mi je stalo do nas. Verujem da ima nade. Zato idem dalje, jer ovo je moj način da kažem „izvini“.“ – rekla je i ponovo u kameru poslala poljubac. Bila je prelepa, snena, bez šminke, još pomalo rasčupana. Ovoga puta u ruci je držala dugačku drvenu varjaču. Kada je klekla i naguzila se imao sam osećaj da će mi kurac eksplodirati. Prvi put je potpuno raširila noge. Guza i sve između njenih nogu videlo se u krupnom planu, od klitorisa do anusa. Onda je varjača pala na guzu, pet puta zaredom sa leve strane. Malo je poskakivala, kao da nije očekivala takvu bol. Zatim je usledila serija sa desne strane. Za pet minuta palo je po 110 udaraca sa svake strane.

Bilo je to sasvim sigurno bolno iskustvo. Guza joj je bila crvena i bio sam siguran da će ceo dan osećati posledice samokažnjavanja. I bila je sve surovija prema sebi.

„Vidimo se večeras ponovo“ – rekla je na kraju tužno u kameru.

Desetak puta sam pregledao video. Zaista sam bio iznenađen i dirnut onim što je radila za mene, za nas. I čekao sam. Novi video stigao je već oko osam. Bio je petak uveče, ljudi su se spremali za izlazak. Ali ne i ona. Bila je ponovo pred kamerom sa varjačom u ruci.

„Eto mene opet. Nadam se da shvataš da ću od sada držati obećanja koja dam. Ako mi daš priliku.“ – rekla je u kameru i prebacila se u već poznati položaj. Varjača je padala po golim guzovima. Snažnije nego tog jutra. Ovoga puta izbrojao sam ukupno 150 udaraca. Onda se pridigla i sela ped kameru. U očima sam joj prvi put video očaj, bol i suze.

„Trebaš mi ljubavi. Mnogo, mnogo.“ – rekla je uz neopisivo tužan osmeh.

„Barem mi javi da li si dobro, da znam“ – dodala je i poslala poljubac.

Inače je imala jedan od najlepših osmeha koji sam ikada video. Njime je rušila sve barjere. Ali, ovaj je bio potpuno nov. Ustao sam, pogledao se u ogledalo i kao da se dogovaram sam sa sobom klimnuo glavom u znak odobravanja. Bilo je dosta, možda i previše.

* * * * *

Nisam znala šta ću sa sobom više. Nisam želela nigde da idem, a unutrašnji nemir nije prestajao. Falilo mi je pola bića. Bila sam spremna na sve da ga vratim. I otišla sam daleko. Dok je pod tušem topla vod klizila niz moje telo, guza me je fino pekla, podsećala me na batine koje sam primila. Iskustvo je bilo sve bolnije. Pitala sam se šta bi mogla sledeće da upotrebim. Dok sam upijala kapi sa tela, čula sam telefon. Poruka. Prijateljice su mi ih slale na desetine. Ali, kada sam pogledala, ostala sam bez daha. U poruci je bila samo jedna reč „Dođi“ i bila je od njega.

Vremena za razmišljanje nije bilo, morala sam da krenem odmah, dok se ne predomisli. Na brzinu sam navukla gaćice, brus, helanke, kratke čarape, majicu, pokupila patike i jaknu i već sam bila u liftu. Nismo bili daleko jedno od drugog. Desetak minuta mi je trebalo do njegovog stana. A hiljade misli su mi bubnjale po glavi. Nisam znala šta da očekujem, čemu da se nadam, ali znala sam da ću da uradim šta god bude trebalo za nas. Srce mi je udaralo kao ludo. Duboko sam udahnula kada sam se našla pred vratima i pozvonila. Otvorio je i koraknuo unazad. Samo je raširio ruke i rekao:

„Dođi ludo moja“

To je bio kraj, više nisam mogla. Bujica suza krenula je sama kada sam uletela u njegov zagrljaj. Nisam želela da ga pustim nikada.

„Ne ispuštaj me“ – ponavljala sam kroz suze.

Lagano, kao da sam perce, podigao me je i odneo do sobe i seo u fotelju sa mnom u krilu. Mazio me je lagano po kosi. Nisam mogla da se smirim. Sve emocije su pokuljale kroz suze.

„Dobro je. Sada je sve u redu. Tu smo. I ostaćemo tu.“ – šaputao je reči koje sam toliko želela da čujem.

„Volim te“ – bilo je sve što sam mogla da izgovorim.

„Znam. A, želim da znaš da i ja volim tebe. Zaista.“ – odgovorio je. Osetila sam njegove usne na čelu, očima, obrazima, usnama. Same su se otvorile za poljubac, vreo, vatrenu, dug. Čvrsto sam ga grlila i dalje. Onda sam se malo odaljila i pogledala ga.

„Opraštaš mi?“

Klimnuo je glavom uz osmeh.

„Opraštam“ – odgovorio je nežno. Ali nisam bila sigurna. Reči koje samo žena u takvim situacijama može da izgovori su krenule. I da sam htela nisam mogla da ih zaustavim.

„Sigurno? Mislim, baš sam ispala glupa. Mnogo. Izvini za sve. Ne postoji način da ti objasnim koliko mi je stalo do nas. Želim da ispravim stvari. Želim da nastavimo tamo gde smo stali.“ – izgovorila sam brzo.

„Pokazala si mi koliko ti značim.“ – odgovorio je kroz osmeh – „Oni snimci koje si mi poslala govore više od milion reči. Ni u najluđim snovima nisam mogao da očekujem takav dokaz odanosti i ljubavi.“

Pocrvenela sam. Znala sam da ćemo pre ili kasnije da dođemo do te teme. Onda bolje što pre.

„Bio je to jedini način koji sam mogla da smislim da dođem do tebe, da ti pokažem koliko mi je žao.“ – odgovorila sam iskreno.

„Znam. Ali si pokazala i mnogo više. Pokazala si poverenje, ekstremnu želju da ispraviš stvari i hrabrost koju nisam očekivao.“

Na trenutak sam se zamislila. Brinuo me je odgovor na jedno pitanje i pomalo plašio.

„Da li ćeš i ti tako da me kazniš?“

Blago iznenađenje se videlo na njegovom licu, kao da o tome nije razmišljao.

„Da li misliš da bi trebalo?“ – odgovorio je na pitanje pitanjem.

Nisam znala šta da kažem. Sve je izgledalo pogrešno.

„Ne…. Da…. Ne znam“ – rekla sam i osmehnula se zbunjeno.

„Da li misliš da si zaslužila da te kaznim?“ – preformulisao je pitanje

„Napravila sam veliku glupost. Nisam razmišljala uopšte. Znam samo da ne želim da te izgubim zbog toga.“

„Hmmm… Kada bi sada poželeo da te pošteno izlupam, da li bi prihvatila?“

Osetila sam jezu na vratu. Pošteno izlupam? Zvučalo se zastrašujuće. Ipak sam bez oklevanja klimnula glavom.

„Sve, šta god zatražiš“

Gledao me je nekoliko trenutaka i mazio mi obraz nežno.

„Baš sve?“

Bez razmišljanja sam klimnula glavom.

„Baš, baš sve. Samo kaži.“

„Dobro. Ovako ćemo. Čeka te specijalna kazna. Ali, ne sada. Sada, najviše od svega želim da vodim ljubav sa tobom.“

Specijalnu kaznu? Odzvanjale su mi ove dve reči u glavi.

„Koju kaznu?“ – pitala sam molećivo. Morala sam da znam.

Samo se nasmejao.

* * * * *

„Reći ću ti kasnije“ – odgovorio sam. Znao sam da će izgoreti od radoznolosti i želje da zna šta je čeka. U stvari, nisam imao ideju šta ću da radim. Nisam želeo da je izbijem tako, za kaznu. Osećao sam da je to uličarski, za slabiće. Kad više ne znaš šta ćeš onda udri. Glupost. Nisam želeo da se plaši od mene. Nisam želeo da je povredim stvarno. Ali, ideja da je izlupam ponekad, da joj nanesem bol, izgledala je sjajno uz jedan najbitniji uslov. Da takvu igru oboje želimo. Ne da je fizički kaznim, nanasem bol, zbog neke svađe ili greške, makar ona dala puno odobrenje za to.

Dok su  me njene oči molećivo gledale i preklinjale da odgovorim kupovao sam vreme. Na najbolji način. Polako sam povukao njenu majicu na gore i otkrio go stomak. Kao da je samo to čekala podigla je ruke. Par trenutaka kasnije majica je bila na podu. Miris njene kose i kože ispunio mi je nozdrve. Brus je bio sledeći. Lako sam ga raskopčao i spustio na pod. Gole, čvrste grudi sevnule su na sobnom svetlu. Krupne crvene bradavice već su se nakostrešile ka meni. Nežno sam spustio poljubac na njih, sisao ih i grickao. Ona me je samo jako grlila. Onda sam je podigao. Mirno je stjala ispred mene, dok sam joj ljubio stomak i spuštao helanke i gaćice. U jednom potezu bile su ne podu zajedno sa kratkim čarapama. Ostala je potpuno gola. Od vrata na dole nije bilo dlaka, bila je glatko obrijana. Zaječala je i raširila noge kada sam zavukao dlan između njih, mazio joj klitoris. Bila je vlažna i vrela, spremna. Onda sam je položio na kauč, potrbuške. Ležala je poslušna i mirna, dok sam sa uživanjm posmatrao njeno, kao izvajano telo, prelepi luk leđa, gotovo savršene noge i čvrstu, okruglu, trtastu guzu. Još uvek je bila crvena od udraca sa poslednjeg snimka. Prekrio sam njeno telo poljupcima. Znao sam da uživa. A, kada sam posle nogu i leđa, stigao do njene guze, znao sam šta će biti njena „kazna“.

Ona se polako okrenula na leđa i sela na krevet. Gledala me je uz prelepi osmeh i svukla mi trenerke i bokserice, dok sam ja svlačio majicu. Sada smo oboje bili goli.

„Guza ti je još crvena.“ – rekao sam. Njena ruka je klizila preko mog do bola napregnutog kurca, polako, nežno.

„Proći će. Nije strašno. Mala je to cena.“ – odgovorila je.

„Prelepa je ovako“ – rekao sam. Spustila je usne na glavić i polako ga lizala.

„Želim te“ – rekla je maznim glasom i uvukla kurac do pola u usta, palacala jezikom po njemu. Zaječao sam od zadovoljstva. Onda je odmakla glavu i nastavila da ga mazi rukom obrazom oslonjena na njega.

„Ali, želim i da znam šta je moja specijalna kazna“ – dodala je. Provukao sam joj ruku kroz kosu lagano i pomerio joj glavu tako da joj se kurac ponovo našao ispred usana. Nije se dvoumila, niti sklanjala pogled sa mojih očiju. Lagano ga je sisala, lizala, mazila, dovodila me do ludila.

 „Ovako… Naredna tri dana ponovićeš kaznu koju si sebi odredila na video snimcima.“ – govorio sam i posmatrao kako se igra sa mojim do bola napregnutim kurcem.

„Ali, snimaćemo sa tri kamere. Za nas. I svakoga dana kada završiš uradićemo pred kamerama nešto što nikada do tada nismo, potpuno novo. Prvog i trećeg dana ti iznenadi mene, drugog dana ću ja da iznenadim tebe. I nadalje, kada god izađeš i vratiš se iz grada ponovićeš predstavu sa video snimka za mene. Kao podsećanje.“ – nastavio sam dok sam je gledao pravo u oči i lagano je jebao u usta. Onda se odmakla.

„Ne pada mi napamet više da izlazim bez tebe.“ – rekla je.

Odgurnuo sam je nežno na krevet, raširio joj noge i seo na pod.

„Naravno da hoćeš. Nije stvar u tome da uvek izlazimo zajedno, već da poštuješ dogovor. Ništa više i ništa manje. Da li se slažeš sa specijalnom kaznom?“ – pitao sam ozbiljnim tonom i spustio poljubac na unutrašnju stranu njenih butina i lagano kliznuo jezikom do njenog klitorisa.

„O, da“ – rekla je. Nisam bio siguran da li je to bio odgovor na pitanje ili na poljupce.

* * * * *

Njegov jezik me napalio trenutno. Želela sam ga do bola, a istovremeno sam mislila o kazni koju sam upravo prihvatila. Jeste bila specijalna. Stvorena za mene. Što sam više razmišljala, to mi se više sviđala. Njegov jezik na mom klitorisu me sve brže vodio ka orgazmu. Poželela sam da me pojebe grubo, bezobzirno, da me razvali. Samo sam skliznula sa kreveta i onako na podu zaskočila ga. Duboki uzdah i njegov i moj došao je kao potvrda uživanja kada je ušao u mene. Mislim da nikada nisam brže doživela orgazam. Seks pomirenja je bio sjajan. Ni on nije izdržao dugo, okrenuo me je prema krevetu i ušao od pozadi u mene. Manje od minut je trebao da se njegova sperma razlije po meni. Izvadio ga je trenutak pred svršavanje, a snažni mlaz i topla tečnost curile su niz moje guzove.

Te noći spavala sam snom pravednika na njegovom ramenu. Na mom mestu.

Narednog jutra ustala sam rano. Voleo je dugo da spava. Jedno brzo tuširanje i ponovo sam bila na ulici, pokupila najpotrebnije stvari za vikend u prodavnici i otišla kući. Imala sam dve kamere, volela sam da snimam. Kada sam ušla u stan jedna je još uvek bila na mestu gde sam je juče ostavila kada sam snimala poslednji video. Osmehnula sam se i spakovala je, pokupila i drugu kameru, spakovala najpotrebnije stvari i krenula nazad. U njegovom stanu, miris tople kafe mi je ispunio nozdrve. Dve su čekale na stolu tek skuvane. On je sedeo pored njih.

„Dobro jutro“ – dobacila sam uz poljubac. Uzvratio je osmehom.

„Donela si i kamere.“ – komentarisao je dok sam vadila stvari iz kesa.

„Jesam. Za specilalnu kaznu. Uz  jednu koju ti imaš biće taman kako smo se dogovorili.“

„Odlično. Postavićemo ih kada popijemo kafu.“

Pola sata kasnije bili smo u spavaćoj sobi. Imao je veliki krevet bez ograda. Jedan stativ je postavio pored kreveta, jedan u dnu, suprotno od uzglavlja, a jedan u najdaljem uglu sobe i namestio kamere na njih. Imala sam osećaj da ulazim u snimanje porno filma. Srce mi je radilo kao ludo.

„Namesti se na krevet“ – rekao mi je. Klekla sam poslušno na sredinu kreveta, raširila noge i oslonila se na jednu ruku. Došao je do donje kamere, usmerio je na moju guzu i podesio je. Onda je odmahnuo glavom.

„Nije dobro ovako. U helankama si. Bolje se skini.“

Osetila sam talas poniženja. Ali, ton koji je bio skoro naredbodavan mi se svideo. I poslušala sam, ustala sam, svukla se gola i vratila u položaj u kom sam bila. Raširene noge, celo golo telo sve je bilo otkriveno za kamere.

„Tako je dobro“ – rekao je sa odobravanjem kada je podesio donju kameru. Zatim je gornju usmerio prema mom licu i podesio i treću koja je iz daljine snimala celu scenu.

„Hoćeš odmah da počnem?“- pitala sam. Seo je pored mene na krevet, mazio me po leđima, kliznuo rukom između nogu i zadržao se tu. Lagano je prstima prodro u mene. Uživala sam u dodirima, mada mi je bilo malo neprijatno sa tolikim kamerama u okolini, iako su bile isključene. Ali, nisam se pomerala.

„Ako si spremna, možemo.“

Klimnula sam glavom i progutala knedlu. Pitala sam se da li pretpostavlja koliko me je ovo napalilo pre dve večeri. On je uključio snimanje na jednoj, drugoj i trećoj kameri i stao pored one koja mi je snimala lice. Scena je bila postavljena.

„Idemo do kraja.“ – pomislila sam.

I počela sam. Prvo lagano, zatim sve jače, da udaram dlanom po goloj guzi. Lice mi je stalno bilo okrenuto ka njemu, prema kameri pored koje je stajao. Udarala sam sve brže. On je samo stajao i gledao. Bolelo me je, peklo, ali nisam prestajala. Nije se pomerao. Sve što se čulo bio je zvuk udarca kada mi ruka padne na kožu. Bila sam sve bolja u ovoj predstavi. Ali, ovoga puta sam ga gledala u oči. I udarala, čvrsto stegnutim dlanom, jednu pa drugu stranu guze. Pet minuta kasnije sam stala. Dlan mi je brideo, a koža na guzi imala je finu ružičastu boju kada sam je pogledala. Sa obe strane. Onda sam vratila pogled na njega i poslala mu poljubac. Videlo se da je uživao.

„Da li sam bila dobra?“ – pitala sam

„Odlična“ – odgovorio je.

„Ovo je bio prvi deo moje specijalne kazne. A sada, nešto što do sada nikada nisam uradila.“ – gledala sam ga u oči.

„Iznenadi me“ – rekao je kroz osmeh.

„Skini se i dođi.“

 Osmehnuo se. Na sebi je imao samo donji deo trenerke. Brzo se našla na podu.

„I? Šta ćemo sada?“

„Želim da te ljubim i da idemo do kraja.“ – izgovorila sam.

Podigao je obrve uz osmeh. Folirao se da ne shvata. Kamera je i dalje snimala.

„Folirantu“ – rekla sam uz osmeh – „Dobro, do sada ti nikada nisam dozvolila da ideš do kraja kad ti pušim, nisam probala tvoju spermu. Sada, prvi put, imam nameru da to uradim. Naravno, ako i ti to želiš.“

Izgledalo je gadno. Ali, odlučila sam da probam i to pred kamerama. Bolje da bude kao moja želja, nego njegova.

„Sviđa mi se ideja“

„Onda dođi“ – rekla sam oblizujući usne.

U prolazu je spustio kameru pored kreveta malo niže, da bi mogla da snima dešavanja direktno na krevetu. Njeno tamno oko me je gledalo kada se go ispružio ispred mene, kao posluženje. Na trenutak sam samo posmatrala njegov ukrućeni kurac, uživala u pogledu i njegovom položaju. Zatim sam spustila ruku na njegova muda, mazila ih i polako spustila usne prema njegovom krilu. Volela sam taj osećaj nežne glatke kože pod jezukom. Usisala sam glavić u usta, zatim krenula niže, uvukla ga u usta koliko god sam mogla, gotovo celog. Mazio me je po kosi i uživao, sklanjao je da mi ne pokrivaa lice okrenuto prema kameri. Počela sam da ga drkam. Prvo polako, pa sve brže. Kamere su beležile svaki detalj, oboje smo to znali. Nisam žurila. Lizala sam mu glavić, ljubila muda, sisala ga i drkala. Zatim sve brže. Znala sam kako da za izludim. Nije dugo izdržao. Pod rukom sam osetila da mu muda postaju tvrđa i sklopila usne oko glavića, spremna. Prvi mlaz sperme šiknuo mi je u usta. Vrelo, slano, pomalo ljigavo, ali nije bilo strašno. I dalje sam drkala i sisala. Novi mlaz, njegovo ječanje, pa još jedan i još jedan i još jedan, sve manji i manji. Tek onda se polu opušten smirio. Sperma mi je klizila niz grlo. Gutala sam, ali nisam ga puštala iz usta, sisala sam sve do poslednje kapi. Mazio me je lagano po kosi, a ja sam uživala dok mi je njegov opušteni kurac pulsirao u ustima.

„Ovo je zaista bilo specijalno zadovoljstvo“ – rekao je pre nego što je ugasio kamere. Onda je seo pored mene.

„Sve u redu?“ – pitao je dok me je mazio po licu.

„Jeste. Sasvim.“ – poljubila sam mu dlan – „Znaš, ukus sperme nije tako strašan. Mislila sam da je gadniji.“

„Znači, mogu da očekujem da ćeš ovo da ponoviš?“

„Ponekad.“ – nasmejala sam se – „Nije baš toliko dobar. Nisam ti gadna sada?“

„Ludo moja. Ni malo. Draža si mi nego ikada. I to ne samo zbog užitka koji si mi pružila, već zbog toga što osećam da si mi bliža nego ikada. Išla si do kraja. Dozvolila mi da ti svršim u usta, grubo rečeno, a to znači da ti gotovo ništa moje nije strano. Uz to, bila je to tvoja želja. To mnogo znači. U bezobrazan seksualni čin ubacila si mnogo, mnogo ljubavi.“ – govorio je. Bio je potpuno iskren. Klimnula sam glavom.

„Heh, znaš, ono ponekad je upravo prešlo u često“ – rekla sam uz osmeh.

Nasmejali smo se oboje od srca. Njegova ruka mi je lagano mazila guzu, još crvenu. Osetila sam nenadanu želju da me udari, ali sam ćutala. Zatim je skliznuo među moje noge. Usne, jezik na mom klitorisu, bacile su me u euforiju. Deset minuta kasnije stigao je snažan orgazam. Dok sam se još cela tresla, seo je pored mene i nežno me zagrlio.

Samo sam ćutala, srećna i zadovoljna. Još uvek sam osećala njegov opušten kurac kako mi pulsira u ustima. Znala sam da će se to ubuduće često dešavati. I želela sam to.

* * * * *

Kasnije tog popodneva, sedeli smo zajedno pored računara. Snimci sa sve tri kamere bili su ubačeni. Bila je čudno tiha dok smo pregledavali snimke zajedno, postavljali ih i uklapali tako da se istovremeno vidi njeno lice i udarci koje je sebi zadavala. Delovala je nervozno. Onda smo stigli do završnog dela. Kada je montaža snimka bila gotova ona je bila nekako tužna.

„Izgledam kao prostitutka. Mora da me mrziš. Gore nego u pornićima. Kako uopšte možeš da poželiš ovakvu drolju?“ – rekla je plačnim glasom.

Bio sam malo iznenađen rekacijom.

„Ne. Ne izgledaš kao prostitutka, ni na snimku, ni ovako. I ne umem da te mrzim, probao sam prethodnih dana, ali nisam uspeo. Nikako. Za to si ti kriva. Da nije bilo onih snimaka koje si mi poslala, možda bi posle nekog vremena i uspeo. Ali ne, ti si morala da budeš ti. Da mi pokažeš i dokažeš ljubav na ekstreman način. I ne samo to, nego i da nastaviš. I, šta ja sada da radim? Digne mi se samo kada pomislim na tebe, a kamoli kada si blizu. Još gore, ne znam da li bi te pre svlačio ili oblačio, vodio ljubav sa tobom ili te vodio na večeru, pričao sa tobom ili te samo gledao. Shvataš? I dobro si prošla, jer ću da razbijem svakoga ko za tebe ikada kaže da si drolja. To ti opraštam samo ovaj put.“ – izgovorio sam najiskrenije u dahu.

Ostala je nema sa poluotvorenim ustima. Samo smo se gledali. Uhvatio sam je za ruku.

„Da li si me razumela? Kada prave drolje snimaju porniće, rade to zbog novca i ničeg drugog. Ti si ovo uradila iz čiste želje, ljubavi, strasti, potrebe da me zadovoljiš, bez očekivanja da ćeš i ti dobiti nešto. To nema nikakave veze sa pornićima, kurvama ili bilo čime sličnim. A, sada ćemo da obrišemo sve snimke, sklonićemo kamere i više nećemo ovo da radimo. Nije mi bila neka ideja.“ – rekao sam rešen da to i uradim i okrenuo se prema računaru. Sekundu kasnije njena ruka me je zaustavila.

„Nemoj da brišeš. Želim da ostanu. Stvarno želim.“ – rekla je – „Nisam na to gledala tako.  Potpuno si u pravu i zato želim da ostanu.“

„Dobro“ – odgovorio sam kratko – „Sigurno želiš da nastavimo?“

„Sigurno. Sutra ću biti još bolja, obećavam. Nadam se da tvoja želje neće da bude preteška.“

Nasmejao sam se i nisam odgovorio. Ona ništa više nije pitala.

Narednog dana, scena je bila ista. Tri kamere su bile postavljene oko kreveta, ona je nasmejana i dobro raspoložena svukla svu odeći sa sebe i namestila se na krevet. Dok sam podešavao kamere uživao sam u njenoj pozi, nagužena, rašrenih nogu oslonjena na jednu ruku čekala je da dobro usmerim sve kamere i upalim ih, povremeno bi izazovno protresla guzova. Smestio sam se ponovo pored kamere koja je snimala lice. Tu sam mogao da ulovim svaku reakciju.

„Mogu da počnem?“ – pitala je. Klimnuo sam glavom. Kamere su bile uključene. Uz osmeh mi je ponovo poslala poljubac. U ruci je držala četku za kosu. Ravna daščica sa zadnje strane bila je savršena za njenu guzu. I počela je, nimalo nežno, da udara. Prilično precizno pokrivala je celu površinu guze ravnomerno. Posle 50 udaraca videlo se na njenom licu da bol postaje snažna. Mrštila se, pravila bolne grimase, ali je nastavila, bez zastajkivanja. Pratio sam svaki pokret i nisam odvajao svoj pogled od njenih očiju. Ukupno 250 udaraca, po 125 sa svake strane palo je pre nego što je stala. Ubrzano je disala. Četka je bila opasno oružje. Koža na guzi nije bila ružičasta kao prethodnog dana, već poprilično crvena. Dok sam gledao celu, prilično nestvarnu scenu, voleo sam je sve više. Bol koju je nanosila sebi zbog mene, zbog nas, poniženje koje je trpela da bi je dokazalu, govorili su toliko toga, da reči nisu ni bile potrebne. Uz sve to bio sam maksimalno napaljen.

„Da li sam bila dobra i danas?“ – pitala je posle malog predaha.

Kako to da objasnim. Ne dobra, odlična ili perfektna. Trebala mi je gradacija koja je iznad toga.

„Neponovljiva“ – samo sam rekao.

„Šta sada mogu da uradim za tebe?“ – pitala je dok je mazila guzu polako i gledala me izazovno u oči – „Koja je tvoja želja?“

Zanimala me je njena rekacija na ono što ću da kažem.

„Mnoge stvari smo do sada isprobali, ali ovoga puta se spremi za nešto drugačije. Za analni sex.“

Lice joj se zaledilo. Odmahnula je glavom.

„Ne želiš?“ – pitao sam. Videlo se da ubrzano razmišlja. Onda je prelomila i nasmejala se.

„Baš si….ufffffff…Ok, ne znam da li želim, ali hoću da probamo.“ – odgovorila je i zapretila mi prstom kroz šalu – „A, mislila sam da je ono tvoje „Jebaću te u dupence“ samo fraza.“

Dobro me je nasmejala. Tu sam psovku zaista ponekad koristio u zezanju.

* * * * *

Imao je spreman gel kojim je prvo namazao prste i moj anus. Verovala sam da zna šta radi. Nisam bila spremna na ovo, ali kada je već tražio i kada sam tu gde sam, prihvatila sam i pokušala da se opustim. Osetila sam njegovu ruku na guzi, zatim između nogu i vlažan gel na čmaru. Jednom rukom mi je raširio guzove, drugom me lagano masirao po anusu. Povećavao je pritisak. Osetila sam njegov prst koji je polako skliznuo unutra. Bilo je malo neprijatno u početku. Ali, kako su mi se mišići opuštali i navikavali postajalo je sve prijatnije. Osetila sam njegove poljupce na guzi, na vreloj izlupanoj koži. Drugu ruku spustio je na moj klitoris i počeo da se igra sa njim, zatim je i tu prstima ušao u mene. Opuštala sam se i počela da uživam, da pratim kukovima njegov ritam. Prvi put sam osetila prste i u guzi i u pički. Posle nekoliko minuta igranja, želela sam da ga osetim u sebi, da se nabijem na njegov kurac. I, nisam čekala dugo. Ustao je, klekao iza mene, raširio mi guzove, prislonio glavić na anus i pokušao da prodire u mene.

„Ako te boli, kaži, istog trenutka prestajemo.“ – rekao je

Klimnula sam glavom u znak odobravanja.

Nije bilo lako. Raširila sam guzove u želji da pomognem i pomalo se nabijala na njegov potpuno ukrućeni kurac. I uspelo je. Osetila sam kao prodire u mene. Kao da me je celu ispunio. Išao je polako, malo po malo. Kako je ulazio u moju guzu sve više, shvatila sam da je ono bio samo početak. Čvrsto sam držala raširene guzove i glasno stenjala. Nije me bolelo, ali sam se osećala kao da me cepa na pola. Zastao je za trenutak.

„Uffff…..ufff….“ – stenjala sam – „Nastavi….ufff…samo nastavi“ – odgovorila sam.

I ušao je ceo u mene, dohvatio me za kukove i počeo da polako ulazi i izlazi. Stenjala sam jako, svaki put kada bi se pomerio. Blagi bol i osećaj da će mi guza eksplodirati najbolje opisuju ovaj osećaj. A, ipak, uživala sam. Za prvi put bilo je lakše nego što sam mislila. Ubrzavao je ritam, a ja sam se prilagođavala. Anus mi se opustio, počela sam kukove da pomeram u njegovom ritmu. Jednu ruku spustila sam između nogu i lagano mazila klitoris. To je pojačalo uživanje. A onda, duboko u sebi, osetila sam vrelu tečnost kako me puni. Svršavao je uz glasne uzdahe. Kada je izašao iz mene i legao na krevet, još nekoliko trenutaka sam ostala raskrečena i držala guzove, previše uplašena da se pomerim. Pa ipak, ništa se nije desilo kada sam skupila noge. Sve je bilo u redu, osim što sam osećala da mi iz guze polako niz nogu, kap po kap curi njegova sperma. Tek tada sam se setila da su kamere sve snimile. Na njih sam potpuno zaboravila. Neke nisu bile na istom mestu kao jutros, nisam ni videla kada ih  je pomerio.

„Da li je sve OK?“ – pitao je.

Klimnula sam glavom uz osmeh.

„Jeste“ – rekla sam – „Sve je OK.“

Ugasio je kamere i nežno me gledao.

„Ovo je bilo potpuno….“ – pokušavao je da nađe reči.

„Perverzno?“ – nastavila sam.

„Ha, ha, ha…. Da i perverzno, ali pre svega posebno iskustvo. Otkrivam neke delove tebe za koje nisam imao pojma da postoje“ – rekao je.

„Ni ja. Otkrivamo zajedno. A nisam znala ni da si ti tako perverzan. Razvalio si mi guzu.“ – odgovorila sam. Ćutao je. Uhvatila sam ga za ruku.

„I to je dobro, jer hoću opet.“ – rekla sam. Shvatila sam da je razmišljao da li je preterao. – „Zaista je bilo posebno iskustvo. Sada će ti i moje dupence povremeno biti na raspolaganju. Želela sam i ja ovo da probamo, samo nisam imala hrabrosti. Sada je sve mnogo lakše.“

Nasmejao se, zagrlio me i dugo držao tako. Samo smo ćutali i uživali jedno u drugom.

Tog popodneva ponovo smo zajedno montirali snimak. Dok sam gledala kako četka pada na moju guzu i pratila izraze lica, ponovo sam osetila da se palim. Kamera je snimala dalje, krupno, kako prstima prodire u mene, onda iz drugog ugla kako polako prodire u moju guzu, kako me jebe u dupe crveno od batina, moje lice. To me upalilo još više. Iznenađujuće, ali nisam se osećela kao kurva. Setila sam se svega što je rekao juče. Kada je sklapanje videa bilo gotovo, spustila sam ruku između njegovih nogu. Bio je napaljen kao i ja. Pogledi su nam se susreli. Bez predigre, svukla sam mu trenerke i bokserice, smakla gaćice i zaskočila ga tu na stolici. Bilo je to najstrasnije vođenje ljubavi i najkraće do tada.

Narednog dana, sledio je treći, poslednji deo kazne. Kamere su bile ponovo na istom mestu, ja ponovo gola, nagužena i spremna za završne batine, sa varjačom u ruci.

„Sve je spremno lutko“ – rekao je  kratko.

„Ne, hoću još nešto. Želim da i ti budeš go.“ – rekla sam. Bez oklevanja svukao je odeću. Prijalo mi je da gledam njegovo golo telo i polu ukrućen kurac.

Upalio je snimanje i zauzeo svoje mesto pored kamere koja mi je snimala lice i gornji deo tela.

„Počinje završne predstava“ – izgovorila sam, podigla ruku sa varjačom i opalila po goloj guzi. Čekalo me je 250 udaraca. Do 50-tog bol je bila podnošljiva. Onda sam rešila da sebi otežam. Jedan za drugim, bez pauze 25 udaraca palo je prvo na levu polovinu guze. Bol je sada već bila ozbiljna. Grizla sam donju usnu, ali nisam prestajala. Usledila je serija od 25 po desnom guzu. Sada su obe polovina gorele. Onda sam povećala ulog. Serija je bila od 50 po levoj, pa po desnoj strani. Ozbiljno je bolelo i peklo, a ostalo je još 50 udaraca. Njih sam ravnomerno rasporedila na obe strane. Kod poslednjih deset, gotovo da sam zaplakala. I to je bilo to, spustila sam varjaču i pogledala ga. Bio je prezadovoljan. Dovoljan dokaz za to bio je njegov potpuno dignut kurac. Zatim sam pogledala guzu. Bila je mnogo crvenija nego juče, mnogo crvenija nego ikada pre. Odjednom, nisam bila sigurna da li je želja koju sam imala za njega, dobra ideja.

„Bila si odlična mala“ – rekao je. Klimnula sam glavom uz osmeh opuštanja, dok sam nežno mazila guzove.

„I, koja je tvoja završna želja?“ – pitao je. Znala sam da mi je guza sada veoma osetljiva.

„Neka je osetljiva“ – pomislila sam – „Vreme je da platim punu cenu.“

Pored kreveta je bio orman koji smo retko koristili.

„Otvori orman“ – rekla sam. On je zbunjen poslušao. Znala sam da kamere snimaju. U njemu sam veče pre toga ostavila šibu, ogoljenu, bez lišća, spremnu za batine. Bila je duga oko metar. Sama bi je upotrebila da me nije pozvao treće večeri. Uzeo je u ruku još uvek zbunjen.

„Ovo je poslednji deo moje kazne. Do sada sam samo od sebe dobijala batine. Sada želim da ti nastaviš. To nikada nismo radili. Želim da me TI kazniš. Rukom, četkom, varjačom ili šibom, čime god poželiš. Ili još bolje, svim tim stvarima.“

Bila sam surova prema sebi. On je zamahnuo šibom i presekao vazduh. Bilo je jezivo. Nisam znala šta da očekujem od nje.

„Dobro. Ako to uradimo, nisam siguran da ćeš lako da sediš sutra. Guza ti je već dobro crvena“

„Neka“ – odmahnula sam glavom – „To nije važno“

Prišao mi je sa prutom u ruci.

„Pomalo ćemo onda od svega?“ – pitao je i seo pored mene, spustio ruku na moju guzu i nežno je mazio.

Klimnula sam glavom u znak odobravanja.

„Po 25 udaraca rukom, četkom, varjačom i šibom. Odgovara?“

„Odgovara“ – rekla sam i istrtila guzu – „Kazni me“

Poprilično lagano je ošamario desnu stranu moje guze, zatim levu, tako deset puta.

„Jače“ – samo sam rekla. Sledećih deset udaraca bili su jači, skoro kao oni koje sam sebi priredila. Onda je potpuno  ukrutio šaku i opalio po desnoj polovini guze.

„Uffffff….tako….to je kazna“ – zastenjala sam. Bol je bila intenzivna. Istom jačinom udario je još četiri puta i stao. Koža mi je bridela. Uzela sam četku sa stola i pružila mu je.

„Još 25 udaraca, molim te.“ – rekla sam. Više nije bio nežan. Bez zastajkivanja je udrao ravnomerno sa svake strane. Tih 25 udaraca bilo je jače, mnogo bolnije od mojih. Ali, želela sam da odmah nastavi.

„Uf, uf, uf, to je bolelo“ – rekla sam kada je završio i pružila mu varjaču.

„Idemo dalje. Još 25 udaraca molim te.“ – ponovila sam. Udario je po dnu guze, tamo gde ja nisam mogla da dohvatim, snažno.

„Auf….aghhhh…..ajjjjj“ – samo se čulo moje stenjanje posle svakog udarca. Bolelo je strašno, duplo više nego kada sam se sama tukla. Ovoga puta nisam mogla da kontrolišem snagu udaraca, niti mesto gde padaju, svaki je bio iznenađenje. Suze su mi bile u očima kada je završio.

„Da  li ti je dosta?“ – pitao je. Uzela sam šibu i pružila mu je.

„Ne. Još 25 udaraca moliću“ – rekla sam plačnim glasom. Uzeo je šibu, ustao, odaljio se od kreveta i prislonio je na moju guzu. Trenutak kasnije čuo se rezak fijuk kroz vazduh. Bol me je paralisala. Duboka i oštra. A već je sledeći udarac pao.

„Ahhhhh“ – oglasila sam se. Udarci šibom su sekli, pekli, iritirali i izazivali snažnu bol. Do desetog su mi se već suze slivale niz lice. Nisam očekivala da toliko boli. On je stao.

„Da li je sada dosta?“ – pitao je

Ma koliko želela da kažem da jeste, nisam to izgovorila. Ali, cenila sam to što pita. Odmahnula sam glavom i obrisala suze.

„Nije. Još  15 udaraca moliću. Zaslužila sam.“ – bila sam uporna i istrtila guzu još više. Želela sam da boli.

I nastavio je. Nisam se pomerala, samo sam plakala sve jače posle svakog udarca i ponavljala da ne bi stao.

„Još 14 udarca molim te……Ahhhh….šmrc…ufff…..još 13 udaraca molim te… Afffffff….još 12 udarca molim te….auuuuuhhh… još…još jače…agrrrr…šmrc… još deset udaraca molim te“ – kraj šibe zakačio me je po pički. Vrisnula sam od bola i poskočila na krevetu, ali sam se brzo vratila u položaj.

„Joššš….ufff….još devet…. ahhh…. jače ljubavi….. uhhhhhhhhh…. još osam… šmrc… auuuf… još sedam“ – čvrsto sam stezala prekrivač na krevetu, bolelo me je mnogo, ali se više nisam pomerala. Šiba je sekla vazduh i pržila moju kožu – „Auf…još šest…šmrc…sama sam kriva za sve…uffff…nemoj da staješ…pet, još pet…ah…još četiri…šmrc, šmrc…još, još tri…i neka budu jaka“ – ispunio mi je želju, šiba je pala ukoso preko dotadašnjih udaraca, a kraj je završio na spoju guze i butina. Bilo je to nešto najbolnije što sam osetila do tada. Visnula sam i poskočila na krevetu. Ruka mi je refleksno krenula ka guzi, ali sam je brzo vratila. – „Uhhhhh…..još…još…još dva…ajjjjjj…i poslednji“ – taj je bio najjači. Poskočila sam na krevetu, uplakana, uhvatila se za guzu i blago je mazila. Bol se polako smanjivala. On je spustio šibu. Suze su mi klizile niz obraze. Kada sam pogledala guzu, bila je crvena i išarana od šibanja. Znala sam da neće proći brzo.

Seo je pored mene i mazio me po kosi. Nagužena i dalje se nisam pomerala, samo sam tiho plakala. Onda sam ga pogledala i kroz suze mu rekla.

„Volim te najviše. Hvala ti i izvini za sve. Oprosti mi molim te.“

„Sve je zaboravljeno“ – rekao je, ugasio kamere, podigao me i zagrlio. Nije mi puno trebalo da se smirim u njegovom naručju. Onda me samo na trenutak pustio, otišao do kupatila i doneo kremu.

„Legni na stomak, da se pobrinemo za tu guzu.“ – izgovorio je, a ja sam poslušala. Klekao je pored kreveta i nežno počeo da me masira i utrljava kremu na kožu dobro crvenu od batina i šibanja.

„Možda sam bio previše grub.“

Odmahnula sam glavom i uživala u njegovim dodirima i hladnoći kreme.

„Ne, nisi. Znaš, jedno je kada sama sebe izlupam, ovo je bilo potpuno drugačije. Bez ikakve kontrole. To sam i zaslužila. Hvala ti na tome. Želim da ostavimo moju grešku iza nas.“

„Koju grešku?“ – pitao je kroz osmeh. Samo sam uzvratila osmehom.

* * * * *

Bila mi je draža nego ikada. Želeo sam nekao da joj vratim sve što je dala. A, dala je gotovo sve što je mogla. Tog popodneva celu scenu smo ponovo gledali zajedno pred računarom. Batine koje je sama sebi priredila i po prvi put moje batine. Ona je ćutke na ekranu gledala svoje uplakano lice, bolne grimase, šibu koja pada na njene guzove. Bila je tiha i kada smo završili montažu.

„Da li je sve u redu?“ – pitao sam. Klimnula je glavom.

„Malo je uvrnuto. Dobila sam šta sam tražila. Ali, na snimku izgleda malo drugačije, kao da sam te naterala.“ – odgovorila je.

Shvatio sam šta je brine. Moje mišljenje sada o njoj. Pitao sam se koji je najbolji način da joj pokažem kako se osećam.

„Nisi ni slučajno.“ – odgovorio sam kratko. – „Samo si me iznenadila, potpuno. Nisam znao koliko jako te povređujem. Imao sam osećaj da sam preterao. Verovatno ti tako zbog toga izgleda.“

I dalje je ćutala. Pogledao sam je pravo u oči.

„Stvarno tako misliš?“ – pitala je

„Ne veruješ mi?“

Slegnula je ramenima.

„Ne znam“ – rekla je kratko.

“ Aha…Ovako ćemo. Sledeći put ću da te izlupam drugačije, na moj način.“ – pratio sam izraz njenog lica. Podigla je obrve.

„Sledeći put?“

„Da, da ti pokažem da me nisi naterala ni na šta. Naravno, ako se slažeš.“

„Kada?“

„Kada god ti kažeš.“

„Večeras?“ – pitala je posle kratke pauze.

Klimnuo sam glavom.

„Ako ti posle svega nije previše, večeras.“

Osmehnula se.

„Navikla sam se ovih dana.“ – rekla je – „I želim da večeras bude na tvoj način.“

Te večeri izašli smo sa prijateljima i vratili se oko ponoći. Bili smo dobro raspoloženi cele večeri, kao da prethodnih dana nije ni bilo. Naravno, niko nije znao našu tajnu. Bio je kraj leta. Na sebi je imala samo plavu haljinu koja joj je stizala do iznad kolena i donji veš. Gole noge su same po sebi bile ekstremno izazovne dok je blago nagužena skidala sandale kada smo ušli u stan i bosoniga mi prišla sa blagim osmehom i stala ispred mene. Gledala me je izazovno pravo u oči i spustila ruku na moje grudi.

„I, šta ćemo sada?“ – pitala je.

Mazio sam lagano njenu kosu i obraz.

Videlo se da je malo nervozna. Znao sam da pamti moje obećanje.

„Da li se plašiš?“ – pitao sam. Odlučno je odmahnula glavom.

„Nimalo. Želim da saznam koji je tvoj način.“

Stao sam iza nje i polako joj raskopčao haljinu. Brzo se našla na podu. Spustio sam poljubac na njen vrat.

„Da li imaš poverenja u mene?“ – pitao sam dok sam joj raskopčavao grudnjak.

„Potpuno. Bez razmišljanja bih ti poverila život.“ – odgovorila je – „Večeras ispunjavam sve tvoje želje.“

Grudnjak je bio na podu.

„Baš sve?“ – pitao sam. Rukom sam klizio niz prelepu liniju njene kičme, mazio njenu guzu i polako joj skinuo gaćice. Lako su skliznule na pod. Na beloj koži nije bilo ni traga od batina koje je dobila tog prepodneva.

„Da, baš sve“ – odgovorila je. Disala je sve brže. – „Sve ti je dozvoljeno.“

Stajala je gola, nepomična i gledala ispred sebe. Videlo se da uživa u dodirima. Iz džepa sam izvadio široku crnu svilenu maramu i polako joj je stavio preko očiju, široko, da ništa više ne može da vidi i čvrsto je vezao na potiljku. Bila je tiha, čekala je šta će se sledeće desiti. Još jedna marama mi je bila u džepu spremna. Prešao sam ispred nje, uhvatio je za ruke, spojio ih, obmotao maramu oko zglobova i vezao je. Videlo se da adrenalin sve više skače u njenim venama. Zatim sam je poveo do kreveta, spustio na leđa i vezao joj ruke za gredu na kraju kreveta. I dalje je bila nema, ali prelepa tako gola, podatna, vezana za krevet. Udobno se smestila i čekala. Lagano sam otišao do kuhinje i vratio se sa čašom punom leda. Želeo sam da se igram sa njom. Još uvek je bila u istom položaju. Malo se trgla kada sam kocku leda prislonio na njen vrat i polako je spuštao niže do doline između njenih grudi, zatim oko leve dojke do bradavice koja se momentalno ukrutila. Isto sam ponovio i sa desnom, zatim spustio led niz stomak do pupka, pa još niže. Ježila se od hladnoće, ali video se da uživa. Razdvojio sam joj do tada skupljne noge, a ona ih je spremno raširila. Komad leda bio je sve manji, kada sam došao do klitorisa i prešao preko njega. Glasno je zaječala, a ja sam spustio glavu među njene noge i nežno uvukao vrh klitorisa u usta. Igrao sam se sa njim jezikom, a njeno ječanje postajalo je sve jače.

* * * * *

Doveo me je do ludila. Ledeni dodir posle toplog letnjeg dana i večeri mi je neverovatno prijao, a njegov vreo jezik razbuktao je strast koju je bespomoćan položaj u koji me je stavio, vezanu, bez mogućnosti da vidim šta se dešava započeo. Ostvarivao je moje fantazije, a da to nije ni znao. Onda me je lagano, kao igračku, okrenuo na stomak. Ledeni dodir je sada klizio niz moju kičmu, prijatno grčio mišiće, drugi se penjao od tabana na više, dok se nisu susreli na guzi. Osetila sam ledene prste kako mi razmiču guzove i ledeni dodir između njih, na anusu. Refleksno sam istrtila guzu. Usledili su poljupci, koji su prekrili celu kožu na mojoj guzi, vreo dah i prsti koji su lako prodrli u mene. Raširila sam noge, zaječala od zadovoljstva i uživala. Dva prsta su bila u meni, lagano ulazila i izlazila, dok mi je palac nežno masirao klitoris. Samo sam izdigla kukove još više. Druga ruka me je nežno mazila po guzi, zatim me lagano šljepnula. Moje ječanje se pojačalo. Nastavio je da me nežno lupka i da se igra, a ja sam uživala sve više. Udarci su postajali malo jači i dalje brzi i bezbolni, a iz trenutka u trenutak sam ga sve više želela i bila sve bliže orgazmu. Onda je udario snažno. Bilo je neočekivano, zabolelo je. I bilo je dobro, zapalilo me još više. Sačekao je trenutak, ali nije prestajao da me mazi drugom rukom. Podigla sam kukove još više, da mi pokažem da može da nastavi. Shvatio je istog trenutka i počeo da udara po guzovima jače, ali ne previše, ravnomerno sa obe strane. Osećala sam blagu bol, dok mi je koža postajala topla, osećaj koji sam dobro upoznala prethodnih dana. Iznenadio me je orgazam koji je nišao kao talas koji nisam mogla niti htela da zaustavim. Noge su mi se tresle, a on je prestao da udara, samo me je blago mazio.

A onda, naglo, osetila sam njegov kurac kako duboko prodire u mene. Glasno sam zaječala. Talas novog zadovoljstva se spremao. Držao me je čvrsto za kukove, snažno prodirao u mene, gotovo brutalno. Onako vezana, sada sam mu potpuno pripadala i obožavala sam to. Jednom rukom me je snažno uhvatio za vrat i držao pritisnutu na krevet. Jedva sam disala, a uživanje se svakog sekunda pojačavalo. Onda je dodao konačan začin. Snažno je udario po mojoj guzi, jednom, pa još jednom, pa još jednom. Bilo je divlje. Udarci su padali, a ja sam ih jedva osećala nabijena i zgrčena oko njegovog kurca. Novi orgazam je stigao isto tako divlje, kao nikada pre. Tresao me je celu, ali on nije prestajao, produžavao ga je, jebao me i dalje. Osećala sam da se i on bliži vrhuncu. Onda je izašao iz mene, na brzinu odvezao traku kojom su mi ruke bile vezane za krevet i podigao me u klečeći položaj. Nisam mogla ništa da vidim, samo sam osetila na usnama glatku kožu njegovog penisa. Željno, vezanim rukama počela sam da ga drkam brzo i ližem, uvukla ga celog u usta, sisala, mazila mu jaja. Ni minut nije prošao, kada je snažno svršio. Nisam ni razmišljala da ga pustim. Sisala sam i dalje, do poslednje kapi. Uživala sam u ukusu sperme dok je sada već polu opušten poskakivao pod mojim jezikom. Onda se sve smirilo. Razvezao mi je ruke i skinuo povez sa očiju. Videla sam nešto novo na njegovom licu, crtu dominacije koje do tada nije bilo ili je bila sakrivena. To sam tražila i samo sam ga još više volela. Oblizala sam usne i nasmejala se.

„Sviđa mi se tvoj način“ – rekla sam.  Od te večeri krenuli smo dalje bez osvrtanja, bez stida i bez ograničenja, spremni da zajedno probamo sve.

Sve ove slike prolazile si mi kroz glavu kao blicevi, dok sam zaključavala vrata posle izlaska. Nisam ga ni večeras izneverila, stigla sam po dogovoru na vreme. Znala sam šta sledi i jedva čekala da počne.

* * * * *

Čuo sam njene korake dok je prilazila krevetu, ali pravio sam se da spavam. Znao sam da bi me svakako probudila. Uvek je poštovala ostatak „kazne“ kada izađe. Tako je bilo i sada. Klekla je pored kreveta i uhvatila me za ruku. Dovoljno da otvorim oči. Spustila je poljubac na moj dlan.

„Stigla sam ljubavi… Bila sam dobra.“ – rekla je kroz osmeh – „Izvini što te budim, ali moram, takav je dogovor.“

Klimnuo sam glavom i pomazio je po obrazu.

„Jesi li spreman za jednu kasnu večernju predstavu?“ – pitala je zagledana u mene onim krupnim prelepim očima.

„Uvek lutko.“ – odgovorio sam. Pogled joj je bio vreo koliko i usne koje su se još jednom spustile na moj dlan. I da nisam ništa rekao, odalo bi me moje telo. Bio sam go ispod pokrivača, napaljen maksimalno u trenutku. Zavukla je ruku ispod pokrivača i mazila me po grudima, zatim po stomaku i niže.

„Volim kada me ovako dočekaš“ – rekla je uz osmeh i otkrila me. Nežno je pomazila moj nabrekao kurac i pogledala ga – „A sa tobom ću se kasnije pozdraviti kako treba.“

Onda je ustala i lagano, deo po deo svukla sve što je imala na sebi. Bila je predivna. Spustila je vreo poljubac na moje usne. Dok su nam se jezici preplitali lagano sam mazio njene gole grudi. Dugo je trajao poljubac. Razmišljao sam šta planira, kada se odaljila. Znao sam da će biti nešto novo. Popela se na krevet i zajahala me, ali leđima okrenuta mome licu. Sela je tačno na dignuti kurac, ali tek toliko da se klitorisom osloni na njega. Zatim se povila unapred. Osetio sam njene usne na nožnim prstima. Ljubila ih je jedan po jedan. Oslonjena na jedan lakat podigla je drugu ruku i snažno udarila po dupetu. Osetio sam vreli dah na nožnim prstima dok ih je uvlačija u usta i sisala. Bilo je ovo prvi put da je tako nešto uradila. Istovremeno, nastavila je sa udarcima. Naslonjen na jastuk pratio sam kako joj se guza trese posle svakog udaca, koža postaje sve crvenija, dok se trljala o moj dignuti kurac. Scena je bila potpuno posebna, samo naša. Njena pička, anus, guza koja se tresla od udaraca, sve je bilo potpuno otvoreno mom pogledu. Nije žurila, nije brzo udarala, ali nije bila nežna. Tačno 250 puta. Prsti na nogama bili su mi vlažni od njenih poljubaca, kada je stala, a njena guza je dobila finu ružičastu boju. Onda je ustala i legla pored mene. Spustila je ruku na moj kurac i nežno ga mazila.

„Hoćeš li da nastaviš gde sam stala?“ – pitala je kroz šapat – „Ili želiš nešto drugo? Znaš da ću da uradim sve što poželiš.“

„Znam mala“ – odgovorio sam – „Noćas ćemo da igramo igru slučajnosti. U ormariću pored stola, u svaku od pet fioka smestio sam neke igračke. U jednoj su samo seksualne, u drugoj samo one koje će ti doneti bol, a u ostale tri su kombinacije. Tvoje je da odabereš jednu iz koje ćemo sve da iskoristimo.“

Osmehnula se.

„Dobro, ali imam jedan uslov. Ako odaberem onu u kojoj su samo seksualne, želim da me barem još malo izlupaš, a ako odaberem onu u kojoj su igračke koje će mi samo doneti bol, želim da me dobro pojebeš posle toga.“

Klimnuo sam glavom.

„Sviđa mi se ova igra.“ – rekla je dok je gledala u ormarić i razmišljala – „Neka bude druga fioka odozdo.“

„Dobro. Otvori je.“

Radoznalo je skočila sa kreveta i izvukla fioku.

* * * * *

Vadila sam jednu po jednu stvar. Snažne metalne štipaljke povezanih lančićem, sa metalnim delom koji se stezao šrafom, zatim veliki vibrator, metalne lisice,  kožni kaiš, težak i širok i na kraju šibu. Bio je to opaki pribor. Sve sam to položila na krevet pored njega. U očima mu je goreo plamen strasti i brutalnosti, kada sam uzela lisice i skupljenih ruku mu ih pružila, čekajući da ih namesti.

„Veži me“ – i već je hladan metal kliknuo je oko mojih zglobova.

Onda je ustao i uzeo šibu i stao na sredinu sobe.

„Dođi“ – samo je rekao kratko. Znala sam da me čeka paklena noć, baš kakvu sam i želela. Poslušno sam došetala do njega.

„Na kolena lutko.“ – komandovao je dalje i već sam klečala ispred njega vezanih ruku. Ni malo blago uhvatio me je za kosu i privukao do uveliko dignutog kurca i prislono ga na moje usne koje su se spremno otvorile.

„Tako lutko…Sisaj….Celog ga uzmi u usta…Tako je dobro…Nemoj da staješ“ – govorio je dok sam mu nežno pušila.

Onda mi je prislonio šibu na guzu. Pogledi su nam se sreli, kada sam spremno istrtila dupe. Osmehnuo se.

„Ludo moje“ – samo je prokomentarisao i već je prvi udarac pao na moju guzu. Nisam puštala njegov kurac niti sklanjala pogled.  Šibao me je i jebao u usta istovremeno i uživala sam u svakom trenutku ma koliko bolelo. Posle desetak udaraca, bol je polako počela da se pojačava. Ječala sam, pušila i gledala ga stalno u oči. Nastavio je da me šiba, a ja sam samo sisala sve brže. Onda je stao na trenutak i odaljio se.

„Vrati se“ – rekla sam molećivo.

„Zašto? Šta je ono što ti želiš?“

„Da nastaviš, da ti pušim dok me šibaš, dođi“ – odgovorila sam bez razmišljanja. I vratio se, ali malo drugačiji.

„Ne, to ćemo na kraju. Sada stavi ruke iza glave.“

Poslušala sam bez pogovora. Prislonio je šibu na moje sise naciljao i opalio po njima. Telo mi se trglo od bola, ali sam ćutala, a on je nastavio, ovoga puta bez milosti. Posle dvadesetog udarca, više nisam mogla da mirno ćutim, ali bez obzira na moje uzdahe bola nije prestajao. Crvene pruge na sisama govorile su više od reči. Onda su na red došle štipaljke. Bradavice su mi od šibanja bile već veoma osetljive, ali to ga nije sprečilo da ih stegne šrafom jako.

„Boli?“ – pitao je. Klimnula sam glavom, a on je samo dotegao šraf da pojača pritisak. Povukao je lančić lagano nekoliko puta da ga proveri, što je samo pojačalo konstantni bol u bradavicama. Tiho sam zaječala.

„Dobro je“ – rekao je – „A sada se penji na krevet, tako, glava u jastuk, guza gore, raširi noge, ruke između nogu… Lepo…“ – komandovao je i uzeo vibrator, stavio mi ga u ruke i uključio. Željno sam ga prislonila na klitoris.

„Iskoristi vibrator najbolje što možeš i nemoj da prestaješ, ali ne smeš da svršiš… Ne još…Jasno?“

„Jasno“ – odgovorila sam dok sam svakim trenutkom sve više uživala. Desetak minuta samo je stajao i posmatrao kako se igram sama sa sobom. Talasi uživanja su se penjali, pojačani bolom u bradavicama i batinama koje sam dobila. Endorfin je već počeo da deluje.

Onda je uzeo kaiš, težak, kožni opasač i obmotao oko ruke. Ipak ostalo je dovoljno za mene. Nije bio nežan. Prvi udarac po dupetu koje je spremno čekalo doneo je novu bol. Koža mi je bridela na mestu gde je kraj kaiša pao. Udarac po udarac, grejao je sve više moju guzu. Ječala sam posle svakog udarca, bolelo je, ali uživala u ovim trenucima, sa vibratorom nežno prislonjenim na klitoris i nisam želela da prestane. Pravio je kratke pauze između udaraca, tek da osetim punu bol. Znao je da me je dobro zagrejao šibom. Moji uzdasi si postajali stenjanje, sve jače kako se bol pojačavala. Videla sam mu na licu da kreće ka finalu. Počeo je da udara snažno i brzo. Izvijala sam se, uvijala, ali sam guzu držala visoko na meti. Vibrator je radio svoj deo posla, uvećavo želju do maksimuma. Bol i užitak su rasli. Samo se u jednom trenutku našao među mojim nogama, sklonio vibrator i nabio mi kurčinu celom dužinom. Vrisnula sam od užitka, primila ga u sebe, a on me je rasturao,  jebao zguza, brzo i žestoko. Bila sam sve bliže orgazmu.

„Ahhhhh….Svršiću…“ – samo sam rekla.

„To i želim“ – čuo se odgovor i dozvola. Trenutak zatim talasi ludog orgazma potresli su mi telo. Dahtala sam, tresla se, uvijala, a on me je držao čvrsto za guzu nabijenu na i dalje ukrućen kurac.

Kada sam se smirila, povukao se unazad, izašao iz mene. Setila sam se šta je malopre rekao. Polako sam ustala, uzela šibu i klekla na sredinu sobe. Vezanim rukama držala sam je ispred sebe i gledala ga sa osmehom.

„Dođi, molim te.“ – rekla sam molećivo.

Samo je prišao i uzeo šibu.

„Šta ćemo sada?“- pitao je.

„Sada ću da se vratim pušenju. Što me jače budeš šibao to ću bolja da budem. Hoću da osetim kako mi svršavaš u usta. I ako zaplačem nemoj da staješ. Važi?“ – odgovorila sam.

Nije odgovorio, ali videlo se da će da eksplodira, kada me je uhvatio za kosu i nabio mi kurac u usta. Ceo. Držao me tako, ni malo nežno, dok nisam ostala bez daha. Vrh njegovog kurca pulsirao mi je duboko u grlu. Onda me je pustio, da dođem do vazduha. Jako sam udahnula i počela da sisam, dok sam ga drkala vezanim rukama. Čula sam dobro poznat zvuk. Šiba je počela da seče moje guzove. Ovoga puta bilo je snažno. Bol koju sam jedva podnosila. Ječala sam i gledala ga, sisla i lizala, drkala sve brže. Udarci su bili jaki, oštri. Iritirajući bol naterao mi je suze na oči, ali niti je on prestajo, niti sam ja usporavala, niti sam želela da prestane.  Istrtila sam guzu najviše što sam mogla u klečećem položaju da dočeka nove udarce. Gledala sam ga u oči, ljubila i lizala mu muda. Želela sam da vidi bol u mojim očima od kojih nije odvajao pogled. Desetak udaraca kasnije već sam iskreno plakala, ljubila, sisala, lizala, drkala, jecala, u krug.

Prvi mlaz sperme jurnuo je u usta.  Gutala sam. Šiba je ponovo pala, pa još jednom, pre novog nalet sperme. Drkala sam, gutala, a šiba je još jače sevala po mojoj guzi. Konačno se smirio i stao. Progutala sam svu spermu, isisala ostatak, dok je njegov sada već polu opušteni kurac pulsirao u mojim ustima.

Obrisala sam suze, a on je klekao pored mene, zagrlio me i ćutao. Polako je odvrnuo šrafove sa štipaljki, što je izazvalo novi talas bola i moje ječanje. Nežno mi je masirao bradavice, dok bol nije prestala. Onda me je okrenuo na stomak. Zajedno smo proverili u kakvom je stanju moja guza. Osećala sam da pulsira vrelinom i bolom koji se smanjivao, ali nije prestajao. Bila je jaro crvena, išarana od moje ruke, kaiša i šibe.

Samo sam ga poljubila.

„Hvala ti što postojiš“ – rekla sam kroz osmeh.

 

 

Оставите коментар »

Нема коментара.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: