BDSM

фебруар 7, 2016

Poklon (sedmi deo)


poklon

Dok sam ustajao pogledao sam je.

„Je li sve u redu?“

Protegnula se na krevetu kao mačka, blago trljajući guzove.

„Potpuno. Sve je odlično. Možda će mi trebati malo vremena da se naviknem, ali pošto si mi skinuo drugu nevinost, sada znam da nije strašno. Dobrim delom sam uživala. Najjednostavnije rečeno možeš da me jebeš u dupe kad god poželiš.“ – rekla je i pocrvenela.

„O da, na to možeš da računaš. Tek ćemo da koristimo tu rupu.“ – nasmejao sam se i napravio korak prema kupatilu.

Odgovorila je osmehom.

„Gde ćeš?“ – zaustavilo me je njeno pitanje.

„Huh..idem do WC-a i pod tuš na brzinu, pa se vraćam. Da te podsetim, tek smo prešli polovinu.“

„Znam“ – odgovorila je – „Humh…Ideš samo da piškiš?“ – i pocrvenela još više. Setio sam se natpisa na papiru. Samo sam klimnuo glavom. Oborila je pogled i ćutala.

„Hoćeš da mi praviš društvo?“ – upitao sam.

„Ja…Samo sam htela da vidim kako izgleda kada piškiš. Nikada to nisi radio preda mnom.“

„Dobro, imaćeš direktan pogled i osećaj. Možda ovoga puta ne moram da koristim šolju. Dođi ovamo.“ – glas mi je ponovo imao ton komande. Brzo je ustala  sa kreveta i stala pored mene. Još uvek nije dizala pogled. Videlo se da je stid više nego ikada. Podigao sam joj bradu prstima, prisiljavajući je da me pogleda.

„Hvala ti. Svakim trenutkom tvoji pokloni su sve bolji.“ – rekao sam. Njen pogled je smekšao.

******

Pošla sam za njim poslušno. Osećala sam se pomalo jadno. Nisam htela da ga prisiljavam na bilo šta i nije mi bio cilj da sada probam zlatni tuš, ali šta je tu je. Još jedno novo iskustvo.

piss„Klekni u kadu.“ – komandovao je i ja sam bez reči poslušala. Hladan metal bio mi je pod kolenima i prijao mi. I on je ušao u kadu i stao isped mene. Kurac mu nije bio ni napola dignut, mali, kao crv na tridesetak centimetara od mene. Onda je zlatna, vruća tečnost potekla iz njega, pravo na moje grudi. Jak miris mokraće ispunio mi je nozdrve, ali mi nije smetao. Trajalo je. Mokraća se slivala niz moj stomak, između nogu, pišao je po meni i usmeravao mlaz sa jedne na drugu sisu. Morala sam još nešto da uradim. Kada sam krenula, idem do kraja. Otvorila sam usta, isplazila jezik i u jednom brzom pokretu proletela kroz mlaz mokraće. Gorko slani ukus mi je ostao na jeziku dok su se kapi cedile. Nije bio gadan. On je zapanjeno gledao šta radim, a mlaz je napokon bio manji, ali se približavo mojim ustima. Držala sam usta otvorena i pustila da mi se na kraju mali mlaz slije u usta. Nekoliko kapi mi je skliznulo niz grlo ostalo se slivalo niz bradu. Onda je stao. Popišana sam klečala pred njim. Tako sam odabrala. Poslednje kapi mokraće su padale, a ja sam primakla glavu i olizala ih sa vrha njegovog kurčića i uzela ga u usta. Bio je tu i neki drugi ukus ovoga puta. Pre samo nekoliko minuta bio mi je u guzi, napunio me. Ni to mi nije smetalo.

Iznenada sam i ja osetila potrebu da piškim.

„Izvini, ali moram i ja da piškim“ – rekla sam, odmakla se i čučnula.

„Čekaj“ – zaustavio me – „Videla si kako izgleda kada ja piškim, hoću da vidim kako izgleda kada ti to radiš. Ustani.“

Bilo mi je neprijatno, nisam računala na tako nešto, ali sam ipak poslušno ustala, a on je čučnuo ispred mene. Raširila sam malo noge. Piškila sam. Morala sam. Topla tečnost mi je klizila niz butinu, a onda potpuno iznenada osetila sam njegove usne na klitorisu. I dalje sam piškila, a on me nežno ljubio, dok mu se moja mokraća slivala niz bradu. Bila sam brzo gotova. Ustao je i pogledao me.

„Tako, sada smo na istom.“ – rekao je kroz osmeh dok su mu kapi moje mokraće klizile niz bradu. Nežno sam ih obrisala i sve je nestalo. Samo sam ga jako zagrlila.

„Kako tačno znaš šta kada treba da kažeš i uradiš?“ – rekla sam dok se osećaj poniženja gubio.

******

Tuš je bio prijatno topao. Uživao sam dok se voda slivala po mom i njenom golom telu. Bez žurbe sam nakvasio njenu kosu, lagano je trljao šamponom, zatim polako istrljao leđa na kojima su dobro videli tragovi šibanja, bokove, sleđa joj obuhvatio vlažne čvrste grudi, mazio ih i trljao sapunicom. Bradavice su joj bile ukrućene. Videlo se da uživa. Zatim sam spustio ruku niz stomak, do bedra, lagano prao unutrašnju stranu njenih butina, između nogu, između guzova, niz bedra do listova i stopala.

Uzvratila je istom merom. Uskoro, oboje smo bili u prekriveni tragovima sapuna. Nežno mi je nasapunjala i istrljala glavić, muda, butine, stopala… Oseto sam da mi se ponovo diže.

Topla, čista voda tekla je po nama i spirala sve. Zlatni tuš koji smo oboje prošli ispao je sjajno.

Videlo se da o nečemu razmišlja, oči su joj sijale, a blagi osmeh joj je igrao na usnama. Pomazio sam je po obrazu.

„Znaš, ovo je prvi put da se tuširam ili kupam sa nekim.“ – rekla je.

„Sviđa ti se?“

„O, da, veoma. A tebi?“

„Obožavam zajedničko tuširanje“ – iskreno sam odgovorio. Sa mokrom slepljenom kosom izgledala je još bolje. Za trenutak je izgledala pomalo zabrinuto.

„Nije ti smetalo što sam piškila po tebi?“

Odmahnuo sam glavom.

„Ni najmanje lutko. Bilo je zanimljivo i privlačno. Upoznao sam i taj deo tebe.“ – odgovorio sam. – „A tebi?“

„Nije mi smetalo. Malo mi je čudno, nije mi padalo na pamet da tako nešto uradim do sada. Osećala sam se kao jeftina kurva, ali sama sam tražila, sve dok nisi i ti uradio isto. Sada je drugačije. Na istom smo.“

Razumeo sam je.

„Hoćeš da kažeš da sam i ja jeftina kurva?“

Glasno se od srca nasmejala.

„Oboje smo jeftine kurve.“ – rekla je i na trenutak zastala – „Ne, u stvari oboje smo probali i taj deo onog drugog. Verovatno smo sada bliži nego 99 odsto drugih parova. Sve više se tako i osećam.“

„I ja. Uostalom to je samo naša stvar. Naša tajna, kao i sve ostalo.“

U trenutku njen jezik se isprepletao sa mojim u dug moćan poljubac. Privukao sam je uz sebe. Kao da smo bili jedno telo dok je voda klizila po nama.

„Hoćeš da probamo kasnije ponovo?“ – pitao sam

„Možemo da uradimo sve što poželiš“ – odgovorila je.

Pomazio sam je po mokroj kosi i obrazu.

******

Peškir je bio na dohvat ruke kada smo isključili vodu. Dohvato ga je i lagano upijao kapi sa moje kože, nešto peškirom, nešto poljupcima. Obgrlio me s leđa. Osetila sam vreo dah na vratu, poljupce koji su se lagano penjali do uva. Svaki deo kože naježio mi se od užitka. Euforija od batina koje sam dobila i prvog analnog seksa u mom životu se zapalila. Bol od šibanja pretvorio se u talase želje, koji kao da su se koncentrisali među mojim nogama. Svaki delić leđa, guze, butina, koje su dodirivali peškir, njegove ruke, telo i usne slao je perverzne signale požude kakve nisam nikada osetila.

„Leđa, guza i noge su ti prelepo išarani lutko“ – šapnuo mi je.

„Najbolnije iskustvo mog života“ – odgovorila sam kratko uz osmeh – „Za sada“

Bio je tih nekoliko trenutaka.

„Znaš, možemo da prekinemo kad god poželiš. Danas si izdržala dobre batine.“ – rekao je.

Zvučao je iskreno i pomalo tužno.

„Ne želim da moje želje budu bol za tebe, da samo ja uživam“ – dodao je.

Okrenula sam se prema njemu i pogledala ga. Bio je potpuno ozbiljan.

„Nisu to samo tvoje želje. Mnogo se toga u meni promenilo za ova dva dana. Mnogo toga novog sam doživela. Da bi tebi pružila užitak, ali i sebi. Nisam to znala, ali ova perverzna igra počinje da mi se sviđa do ludila. Oslobađam se deo po deo. Počela sam čak i da pričam kao prostakuša. Ja ne volim da pušim kurac, ali volima kada TEBI pušim kurac, da ga sisam, ližem, igram se sa njim, sa tvojim mudima, da svršiš od zadovoljstva u mojim ustima i da pojedem svu spermu, do poslednje kapi. Ne sviđa mi se ideja da me neko jebe u dupe, ali želim da me TI jebeš gde stigneš, u usta, u pičku ili u dupe. Mrzim fizičku bol i bilo koji tip nasilja, ali volim kada me TI šibaš, biješ, kada mi nanosiš bol, pali me to. Ubila bih nekog da se popiša po meni, ali tvoju mokraću sam probala. Vidiš, ja nisam jeftina kurva, ali jesam TVOJA jeftina kurva i imaš dozvolu da sa mnom probaš sve što poželiš. Tebi verujem i sigurna sam da ćeš, šta god da se desi da paziš ne mene. I kada plačem i molim za milost, a ne dobijem je, to je samo još jedan vid slobode. A, sa tobom mogu da budem sve, bez straha da ćeš da me osudiš. Zato sve dok smo zajedno, budi i ti ono što jesi, bez straha.“ – izgovorila sam iskreno.

Zanemeo je na trenutak i samo me gledao onim krupnim očima.

„Dogovoreno lutko, ako je tako rušimo sve granice. Idemo do kraja. Čeka te druga polovina batina.“ – rekao je.

„Da ljubavi“ – odgovorila sam ponizno kroz blagi osmeh i krenula nazad u sobu.

******

„Kako me želiš?“ – pitala je i pružila mi papuču. Dlanovi su bili sledeći.

„Klekni pored kreveta i ispruži ruke.“ – odgovorio sam kratko, još uvek pod jakim utiskom onoga što je rekla. Bez reči, moja gola kraljica je poslušala, klekla pored kreveta, ispružila ruke, okrenula dlanove na gore, gledala me i čekala.

Papuča je bila relativno teška, ali savitljiva. Nisam udarao ni jako ni slabo. Ona je pomno pratila udarce i brojala ih na glas. Posle svakog, ruke su odlazile na dole, a ona je vraćala dlanove u prvobitni položaj. Bili su crveni kada je odbrojala 25. Onda se samo okrenula i dodala mi antenu. Izvukao sam je maksimalno koliko sam mogao i odaljio se za korak, naciljao i ošinuo po dlanovima. Ovo je bilo bolnije. Refleks je naterao da protrlja dlanove, ali ih je brzo ponovo postavila. Ponovo sam zamahnuo. Više nije pomerala ruke, ali glas joj je postajao nesiguran i drhtav posle svakog udarca. Tako do 25-og. Tek onda je dobro protrljala dlanove, dunula u njih i sakrila ih između nogu.

„Sada znam zašto su deca u školi mrzela ovu kaznu.“ – rekla je.

„Aha…Šta je sledeće?“

„Sise“

„Mmmm…lepo…Spremi šibu i varjaču. Nema pauze do kraja. Sledeće poze za batine sama biraš.“ – izdvojila je ove predmete, uzela ih u ruku i pružila mi ih još uvek klečeći pored kreveta. Bilo je prelepo gledati je tako.

* * * * *

Dlanovi su mi brideli od udaraca i blago drhtali kada sam mu pružila šibu i varjaču. Nisam želela da prekida batine. Nervoza koju sam osećala u stomaku i među nogama terala me je napred. Želela sam da bude žestoko i divlje. Po prvi put nisam se uplašila tog osećaja niti postidela. Prihvatila sam ga i pustila da me ponese. Klečala sam ispred njega i gledala ga.

Uzeo je prvo šibu. Spustila sam varjaču na pod, povukla ruke unazad i dalje klečeći, uhvatila članke na nogama, zabacila glavu unazad i izbacila grudi.

„Izvoli ljubavi. Spremne su, a i ja sam.“ – rekla sam.  Istog trenutka šiba je bez upozorenja uz rezak zvuk sečenja vazduha završila na mojim sisama tik ispod bradavica. Bol je bila intenzivna, iritirajuća, napaljujuća….

„Jedan.“ – mirno sam izbrojala. Sledeći udarac pao je tik do prvog.

„Dva.“ – nastavila sam. Ubrzao je. Jedva sam stizala da izbrojim. Bol je postajala intezivna, a ja sam želela da bude još jača kada smo stigli do desetog udarca. Disala sam sve brže, zatvorila oči i još jače izbacila grudi. Koncentrisala sam se na bol, užitak, zvuk šibe, rekciju mog tela i brojanje. Petnaest…dvadeset…dvadeset pet. Uzdahnula sam i otvorila oči uz osmeh. Stajao je go ispred mene, uzvratio mi osmeh i pomazio me po grudima.

„Prelepo.“ – rekao je kratko i uzeo varjaču, zatim je seo iza mene na krevet. Našla sam se između njegovih raširenih nogu, još uvek klečeći na podu. Naslonio je varjaču na moju levu sisu ciljajući i udario pored bradavice. Iako nije bilo jako stresla sam se. Bol je bila drugačija i dublja. Naslonila sam glavu na njegovu nogu i gledala ga odozdo. Osećala sam miris njegovog kurca koji mi je bio tik pored lica. Sledeći je pao na desnu sisu. Nije udarao jako, pazio je na mene, pa ipak, bolelo je. Očekivala sam da će da nastavi naizmenično, ali prevarila sam se. Pet brzih udaraca pali su na moju levu sisu, direktno po bradavici, zatim isto toliko po desnoj. Ovo je već bilo veoma bolno, ali se nisam pomerala. Ponovio je istu proceduru, još pet po levoj i pet po desnoj sisi, a zatim završna tri od kojih su mi se grudi jako zatresle, pala su sa strane. Bol me je nosila, grudi pekle i bolele, ali nastavili smo dalje.

Okrenula sam se i sa kreveta dohvatila kožni kaiš i „tepalicu“ za muve. Grudi su mi se još ubrzano dizale od bola. Prvo sam mu pružila „tepalicu“ za muve. Bila je laka, široka i savitljiva. Razmišljala sam na trenutak kako da se namestim, a onda sam se popela na krevet. On je lagano ustao. Stavila sam jastuk ispod guze, okrenula glavu prema njemu tako da sam poprečno ležala na krevetu i jako raširila noge. Jastuk mi je podglavio kukove, odigao ih od kreveta,  tako da je lako mogao da udara direktno po potpuno izloženoj pički.

„Idemo dalje. Spremna sam.“ – samo što sam izgovorila prvi udarac je pao. Prijao mi je jer nije bio jak. Bolelo je veoma malo. Ali sledeći je bio jači. Iako lagana, plastična mrežica je imala moć. Refleksno sam poskočila malo. Kao da je prvih pet udaraca bilo za testiranje, šesti je već ozbiljno zaboleo. Noge su mi se refleksno skupile, ali samo na trenutak. Brzo sam ih ponovo raširila. Istog trenutka sleteo je sedmi udarac. Nastavila sam da brojim, kroz zube. Peklo me je između nogu, neprijatno i prijatno. Deset, dvadeset, dvadeset pet. Noge su mi drhtale, ali se nisam pomerala, samo sam ih spustila ne krevet i raširila kolena.

„Hoćeš da napravimo pauzu?“ – pitao je pomalo zabrinuto dok  je spuštao „tepalicu“. Nisam želela.

„Ne, neću, želim da nastaviš odmah. Izvoli kaiš.“ – rekla sam i pružila mu ga. Pozicija je bila savršena za nastavak. Bol je postala moj prijatelj i vodič. Gledala sam u kaiš, težak kožni, zastrašujuć i izazovan. Progutala sam pljuvačku uplašena i željna. Nisam menjala položaj.

Uzeo je kaiš, obmotao ga oko ruke, kratak kraj je samo ostao. Njime je polako udario između  mojih nogu. Skoro da ništa nisam osetila. Tako pet puta, kao da se on plašio. Bila sam mirna. Želela sam jače udarce. On, kao da je osetio moju želju odmotao je malo kaiš i zamahnuo jače šesti put. Noge su se refleksno skupile.

„Šest.“ – izbrojala sam glasno i već je stigao sedmi. Kukovi su mi krenuli naviše ka njemu kada je došao osmi. Bol me je vodila skoro do orgazma, tako do dvadesetog udarca. Onda je udario još jače, bilo je zaista bolno i noge su se sama skupile nekoliko trenutaka.

„Ahhhh…..dvadest jedan“ – prošlo  je par sekundi pre nego što sam ponovo raširila noge.

„Uffffff….dvadeset dva“ – izbrojala sam i uspela da savladam refleks. Ali ne i kod sledećeg.

„Aaaaaauhhhh…dvadeset tri“ – rekla sam skupljenih nogu sa rukom između njih. Onda sam se vratila u položaj. Nije me  štedeo. Ipak izdržala sam.

„Uf…dvadeset četiri“

Za kraj udario me je najjače do tada.

„Aghhhhhh….dvadest pet….uffff…dvadest pet“- izgovarala sam skupila noge spustila ruku između njih i blago mazila kožu. Pekla me se, ali je moj dodir bio dovoljan da pokrene novu lavinu zadovoljstva.

*****

Okretala se po krevetu nekoliko trenutaka, dahtala, a ni ja ni ona nismo bili sigurni da li od bola ili od zadovoljstva. Onda se okrenula na stomak glavom prema meni, digla guzu na jastuk, jako raširila noge oslonjena na kolena, a rukama raširila guzove. Čmar je bio potpuno na izložen za batine. Uzeo sam četku u ruku. Bila je gruba, drvena, mogla je da je povredi, ma koliko pazio. Spusto sam je pored i uzeo kaiš.

„Malo menjamo plan. Dobićeš svih pedeset udaraca kaišem, a onda još dvadest pet četkom po guzi. Ona bi mogla da te povredi ovako.“ – rekao sam.

Pogledala me je odozdo.

„Hvala što paziš na mene. Neka bude tako. Spremna sam.“

I već sam prvi put udario. Kaiš je pao tačno gde treba prvo lagano, a onda sam počeo jače da udaram.

Brojala je i nije se pomerala osim kukova koji su posle svakog udarca išli na gore ka sledećem. Nisam udarao mnogo jako, ali dovoljno da zaboli. Stisnutih zuba izbrojala je 50, protrljala guzu, uzela četku i pružila mi je.

„Još dvadest pet po goloj guzi, ali u drugačijem položaju“ – rekla je i okrenula se na leđa, povukla se do mojih polu raširenih nogu, zavukla glavu između njih, obgrlila mi butine podigle noge i presavila ih tako da joj guza bude potpuno izložena.

„Da li smem da ti malo ližem muda dok me biješ?“ – pitala je u tom prilično nezgodnom položaju.

Uhvatio sam je za stopala i pridržavao noge, spustio se malo naniže dovoljno da osetim njen dah između mojih nogu. Četka mi je bila u ruci. Udario sam jako po levoj polovini guze. Poskočila je i ukočila se od bola.

„Jedan.“ – izbrojala je.

„Liži“ – rekao sam i istog trenutka osetio jezuk na mudima.

Istom jačinom udario sam po desnoj strani. Reakcija se ponovila. Osetio sam kako mi jako steže butine od bola.

„Aufff….dva.“ – izbrojala je. Njen jezik je sišao na koren mog kurca, već uveliko dignutog. Crveni tragovi su se jasno ocrtali na mestu gde je četka pala. Sledeći udarac pao je na mesto gde se spajaju noge i guza. Poskočila je od bola, ali sam je čvrsto držao.

„Triiii..“ – rekla je i rukom pokrila mesto udarca.

„Ne mrdaj ruke inače sledi kazna“ – rekao sam. Odmah je sklonila ruku. Osetio sam vreo dah na čmaru i njen jezik. Uživao sam.

Gađao sam isto mesto samo sa druge strane, ali nisam čekao da izbroji. Udarao sam podjednako obe strane, snažno, bez pauze. Udarci su bili jaki, bolni, ukupno dvanaest u seriji. Potpuno se zgrčila, jedva sam joj držao noge. Istovremeno, nije prestajala da liže ni na trenutak.

„To je….petnaest…“ – gotovo je vrisnula, ali nije pokrila guzu rukama.

„Ostalo je još deset“ – rekao sam dok je njen jezik prelazio preko muda.

„Još deset“ – potvrdila je

„Spremna?“

„Spremna sam. Samo napred.“ – rekla je.

Snažno sam udario sa leve strane. Između mojih nogu čuo se uzdah bola, a odmah posle toga osetio sam jezik na mudima. Još devet udaraca proizvelo je istu reakciju. Kada sam završio zadržao sam je na tranutak, a onda joj pustio noge. Ruke su joj automatski pošle ka guzi, masirala je nežno, ali nije prestajala da me liže. Vrat joj je bio na ivici kreveta, glava van njega. Malo sam se pomerio unazad, spustio i ubacio joj kurac u usta. Željno ga je prihvatila.

*****

Izlupao me je pošteno po dupetu. Bolno i žestoko. Baš kao što sam i želela. A, sada sam mu sisala kurac mahnito. Gorela sam cela. A, on me jebao u usta. Jedva sam disala. Muda su mu bila mokra od moje pljuvačke, klizila su po mom nosu i obrazu. Više nisam mogla da izdržim. Želela sam da me jebe, da me rasturi. Pomerila sam se nazad na krevet, klekla ispred njega sa osmehom i pogledala ga u oči.

„Jebi me, molim te“ – rekla sam glasom kurve.

Pomazio me je po kosi.

„Kaži to još jednom“

„Molim te, jebi me“

„I još jednom“

„Molim te, molim te da me pojebeš odmah. Razguzi me ljubavi.“

„Šta si ti?“

„Tvoja kurva željna tvoga kurca“ – odgovorila sam bezobrazno i oblizala usne.

„To volim da čujem ljubavi“ – rekao je i legao na krevet.

Zaskočila sam ga odmah. Nije mi trebala priprema, bila sam napaljena kao kuja u teranju. Zajahala sam ga, ubacila u sebe. Pičku mi je ispuni njegov kurac i talasi uživanja. Manje od tri minuta mi je trebalo da stignem do prvog izuzetno jakog orgazma. Ali ni on ni ja nismo stali. Odjednom je bio na meni, jebao me dok sam se polu odmarala, a polu spremala za novo poletanje. Onda me je okrenuo na sve četiri i nastavio da me jebe sve dok nisam i drugi put svršila. Tako u krug. Na kraju sam se ponovo našla na njemu, jahala ga ludački. Kada me je šljepnuo po guzi nastavila sam i samo mu  šapnula – jače. Uz pljeskanje po dupetu koje sam više čula nego osećala, svršila sam i treći put. Više nisam imala snage, ali nisam htela da ga ostavim.

Ponovo sam ga uzela u usta, drkala ga, sisala, lizale, sisala, drkala, dok posle nekoliko minuta mlaz vrele sperme nije jurnuo u moja usta. Iscedila sam ga potpuno, progutala spermu i umorna, potpuno zadovoljena, legla pored njega. Jebanje je trajalo gotovo dva sata.

Poklon (šesti deo)

Poklon (peti deo)

Poklon (četvrti deo)

Poklon (treći deo)

Poklon (drugi deo)

Poklon (prvi deo)

Poklon (uvod)

3 коментара »

  1. Marija,dali su priče istinite ili izmišljene?

    Коментар од Miloš — август 2, 2016 @ 9:17 pm

  2. Marija,kada te Dominus leti išiba po butinama,dali tada oblačiš kratke suknjice i šorceve i izlaziš tako među ljude?

    Коментар од Miloš — август 3, 2016 @ 3:29 pm

  3. jel ce biti nastavka?

    Коментар од acb — новембар 6, 2016 @ 8:15 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: