BDSM

мај 1, 2010

Poklon (šesti deo)


Poklon (šesti deo)Bila sam rešena da izdržim, ali sam se istovremeno plašila kao nikada pre. 450 udaraca. Delovalo mi je mnogo, makar bili raspoređeni po celom telu. Jedva sam odabrala predmete, nisam imala kada da razmišljam. Ali dok sam čekala dalja naređenja, gledajući ih poređane na krevetu, hvatao me je strah.
– Odakle da počnemo? – pitao je.
Slegla sam ramenima. Nije mi bilo naročito bitno, znala sam da će biti gadno.
– Odakle god želiš – rekla sam.
– Dobro, ovako ćemo. Počinjemo od tabana, preko nogu spreda, pa otpozadi, zatim guza, pa leđa, dlanovi, sise, pička i na kraju čmar. Hoću da brojiš udarce. Posle svakog dela napravićemo pauzu od 5 minuta. Prati vreme, kada prođe namesti se i zatraži da nastavim. Pauze ćemo da iskoristimo. Dok se odmaraš od batina, hoću da mi pušiš. Jesi li razumela?
Brzo sam računala. Biće osam pauza. Četrdeset minuta pušenja. Time ću još da ga napalim, jače će da me bije. Stresla sam se.
– Razumela sam potpuno.
– Onda da počnemo. Klekni na krevet tako da ti tabani budu slobodni i dodaj mi četku.
Ćutke sam postupila kako je rekao. Kolena su mi bila na tridesetak centimertara od ivice, tabani spojeni, slobodni u vazduhu. Uzela sam plastičnu četku za ribanje lavaboa i pružila mu je. Bila je plave boje, ravna, sa plastičnim proširenjem na kraju. Pomilovao me je po kosi. Okrenula sam glavu ka njemu i pružila mu usne. Shvatio je i poljubio me nežno, a ipak vatreno. Dok su nam se jezici preplitali, uzeo je četku iz moje ruke. Kada se odvojio od mene spustila sam se napred na krevet. Osetila sam da me dodiruje širim plastičnim delom po tabanima, odmerava udarac. Usledio je kratak zvuk i udarac. Nije bio jak, mislim da ni on nije bio siguran koliku snagu sme da upotrebi. Ipak noge su mi refleksno malo poskočile, prsti se skupili.
– Jedan – rekla sam sa kratkom pauzom dovoljnom da opustim prste. Usledili su sledeći udarci.
– Dva, tri, četiri…deset. – brojala sam na glas.
Bilo je podnošljivo bolno. Nije jako udarao do dvadesetog. Poslednjih pet bili su znatno jači. Kada je široki plastični deo snažno udario po unutrašnjoj strani levog tabana trenutno me je oblio znoj od bola. Shvatila sam da je pronašao još jedno izuzetno osetljivo mesto.
– Dvadeset jedan – zacvilela sam.
Kada je još jedan udarac pao na isto mesto, skočila sam i uhvatila se za taban, sklupčana kao fetus na krevetu. Bol je bio izuzetno jak. On nije stao. Osetila sam novi bol, ovoga puta jak udarac po dupetu.
– Vrati se u položaj u kom si bila. – rekao je. Polako sam se pomerila i poslušala ga. Sve mi se više dopadalo kada preuzme potpunu kontrolu.
– Pomeriš li se još jednom, moraću da te kaznim. Ovo ti je prvi minus. Slede još tri udarca i ne zaboravi da brojiš. Spremna? – pitao je. Klimnula sam glavom. Ovoga puta udario je po desnom tabanu, ali bila sam spremna za bol. Noga mi je refleksno poskočila i prsti se skupili, ali se nisam pomerala.
– Dvadest tri – rekla sam stisnutih zuba.
Tabani su mi bili topli, ipak izdržala sam i preostala dva. Dvadeset pet. Pustio me je nekoliko trenutaka da se odmorim i spustio četku na pod.
-Dodaj mi lenjir. – komandovao je. Poslušno sam ispunila zahtev i uz put mu poljubila ruku dok je uziimao lenjir od mene. Bio je tačno pola metra dug i ne baš lagan. Prislonio ga je na moje tabane, zatim zamahnuo i udario tačno ispod peta. Nije bilo snažno, ali je zato bilo bolno. Kada je sledeći put udario niže, po nožnim prstima, bilo je još gore. Nervni završeci na tabanima brideli su posle svakog udarca, a on je nastavio dalje u istom ritmu.
***
Strah da je ozbiljnije ne povredim nije mi dozvoljavao da udaram jako. I pored toga očigledno je bilo da je bolelo mnogo, ali je moja hrabra mala izdržala još dvadeset pet udaraca lenjirom po tabanima bez pomeranja i prebrojala svaki. Kada sam lenjir spustio na krevet odahnula je i spustila se ne krevet bočno, skupljenih nogu.
– Nisam znala da su mi tabani ovako osetljivi na udarce. Hvala ti što nisi udarao previše jako. Dođi sada, legni malo pored mene. – rekla je uz osmeh dok je lagano prelazila jezikom po usnama. Neodoljivo.
Spustio sam se na krevet, legao na bok, okrenut na suprotnu stranu od nje. Dok su se njene usne sklapale oko vrha mog penisa, spustio sam glavu pored njenih savijenih, skupljenih nogu i uživao. Nije žurila. Lagano ga je uvlačila iizvlačila iz usta, lizala ga i sisala. Mazio sam njene listove i stopala, crvena od udaraca, masirao prvo jedno pa drugo. Svidelo joj se to. Zatim sam ih poljubio, prst po prst. Prijalo mi je kao i njoj. Želeo sam da uživa u trenucima odmora, ali pet minuta je brzo prošlo. Povukao sam kukove unazad i ustao.
– Vreme je da nastavimo lutko. Lepo je što ćeš ovo moći da gledaš, ali neće biti ovako lagano kao sa tabanima. Dođi ovamo i sedi na stolicu.
Poslušno je ustala, prešla nekoliko koraka do stolice i mirno sela. Uzeo sam plastičnu kašiku za cipele. Bila je lagana, ali dugačka više od pola metra, takozvana crnogorska.
– Sedi na ivicu stolice. Sada ne moraš da brojiš, ali dobro gledaj i nemoj da se pomeraš.
Uradila je tačno kako sam rekao. Samo što se namestila, podigao sam kašiku i opalio po golim nogama, negde po sredinu prednjeg dela butine. Cimnila se snažno unazad, ali je guza ostala na mestu. Čekao sam. Crvena pruga pojavila se jasno i na levoj i na desnoj nozi. Udario sam još jednom, tik pored. Još jedna pruga. Bila je relatuvno mirna, ali kada sam udario i deseti put, kašika je pukla. Nasmejao sam se.
– Kineska proizvodnja. – rekao sam i izmamio joj osmeh iako joj je lice već bilo plačno. Pomazio sam je po butinama.
– Vidiš kako su lepe ovako. – rekao sam. samo je klimnula glavom.
– Ali sada moramo da nadoknadimo nečim preostalih 15 udaraca. Ovo ti nije baš bio dobar izbor. – nastavio sam, bacio komad kašike iz ruke i uzeo drveni lenjir.
Udarci su sada bili jači i delotvorniji, ali je hrabro izdržala svih 15. Tragovi su bili vrlo jasni a ja zadovoljan. Odmah sam uzeo reket za stoni tenis. Izdržala je i tih 25 udaraca bez pomeranja uz tihe uzdahe. 12 po levoj, 13 po desnoj nozi. Čim sam ga spustuo, uhvatio sam je za kosu i raširenih nogu stao isprad nje, privukao je i nabio joj kurac dubko u usta, čim ih je otvorila.
***
Jedva sam disala dok mi ga je nabijao u usta celom dužinom. Postajao je brutalan i to mi se pomalo sviđalo pomalo me plašilo. Butine su mi bridele. Ovaj bol je bio drugačiji, trajniji, ali mi je bilo zanimljivo da posmatram kako udarci padaju po mom telu, ma koliko me bolelo. Vrelina se širila po koži na mojim nogama dok sam poslušno sisala njegov kurac. Pet minuta mi nije dao da udahnem vazduh i bukvalno me jebo u usta.
– Kada ga izvadim, naguzićeš se preko stolice. Ovoga puta brojaćeš udarce. Sada je dosta, vreme je isteklo. – rekao je i povukao se unazad.
Polako sam ustala i obrisala bale koje su mi se slivale niz bradu, prešla sa druge strane stolice i natrtila se preko naslona, a dlanove sam postavila na sedište. Zatim sam se okrenula i pogledala ga.
– Ovako si mislio? – pitala sam izazivajući, iako sam znala odgovor.
– Tačno tako. – odgovorio je dok je uzimao praher u ruku. Prislonio ga je na zadnji deo mojih butina, zatim zamahnuo i udario širokum delom po njima. Bila je to senzacija bola. Kao da se nešto vrelo spustilo na moje butine pozadi. Iako nije bio jak, bol je odjednom zapalio vatru na velikoj površini kože, a to nisam očekivala.
“Uffff…Jedan!” – počela sam sa odbrojavanjem.
Praher je ponovo sleteo na moje butine, gotovo na isto mesto i pojačao bol.
“Huh…Dva!!!….T..Tri….Ahhhh…Četri….Mghhh…Pet!!!” – vrisnula sam kad je peti put udario, a leva noga mi refleksno od bola pošla na gore. Ali on nije ni pomišljao da stane. Nekako sam izdržala do deset, ali sam se onda presečena još jednim bolnim udarcem okliznula i pala na pod zajedno sa stolicom.
“DESET!!!!” – rekla sam sa poda.Pomerao je glavi levo desno negodujući.
“Moraću ipak da te vežem.” – konstatovao je mirno i pomerio stolicu u stranu. Predah mi je bio neophodan. Kožni vezovi brzo su se našli na zglobovima mojih ruku i nogu. Postajao je sve bolji u vezivanju. Zatim je uzeo kanap i svezao mi ruke iza leđa, ali drugačije. Zglob jedne ruke za lakat druge, prvo levu, a onda i desnu ruku. Tako savijenih ruku iza leđa i kada bih pokušala nikako ne bih uspela da se odbranim. Stavio je dva jastuka na sredinu kreveta. Kada sam legla preko njih, guza mi je bila prilično visoko, glava nabijena u krevet. Parče kanapa iskoristio je da mi sveže kolena i stopala, a zatim ga je vezao za ogradu kreveta. Ništa me nije pitao, samo je ponovo uzeo praher i udario po mojim butinama, malo slabije nego pre. Nastavila sam da brojim.
***
Divno je bilo gledati je i slušati. Kao kratke sekvence filma. Zvuk prahera koji udara o kožu, grčenje tela, kratka pauza, prebrojani udarac, pojačavanje crvenila na butinama, novi udarac, bolna grimasa, crvenilo sve jače, prebrojan udarac, jecaj, udarac, prebrojan kroz vrisak, trzanje tela, udarac, noge refleksno poskaču, guza se pomera levo desno od bola, prebrojan udarac. Tako do dvadeset petog. Diše kratko, ubrzano, jeca, oči su joj vlažne, ali ne plače. Uzimam dugu plastičnu dršku od metle, prislanjam je na butine, zamahnem i udaram odmah uspod guze, ni jako ni slabo. Oči joj se refleksno zatvaraju, dok novi bol kruži telom.
“Jedan.” – počinje novi krug brojanja. Udarac pada mnogo niže.
“Dvaaaaa…” – dugo “A” ostaje da visi u vazduhu, dok udaram treći put, odmah iznad mesta na koje je pao drugi udarac, samo jače. Plastični štap zadržavam na njenoj koži posle udarca.
“TRI!!!” – broj se pretvara u vrisak, dok poskakuje na krevetu. Do dvadesetog udarca noge joj izgledaju kao mreže ispresecanih tragova koje je ostavio praher i pravih linija, koje ostavlja plastični štap. Novi udarac stvara još jedan trag.
“D…Dvadeset je…jedan” – broji i dalje glasno, kroz jecaje i suze.Udaram dijagonalno po butinama.
“Dvadeset dvaaaaa…” – prolama se njen glas kroz vazduh, dok poskakuje na krevetu i uvija se kao zmija. Još tri udarca se spuštaju na njene butine, sva tri direktno ispod guze. Jedva ih je prebrojala, jeca, oči su joj crvene od suza. Scene za pamćenje.
Ipak, nisam joj dozvolio da predahne. Seo sam na krevet i raširenih nogu spustio kukove do njene glave, zatim sam je uhvatio za kosu, povukao joj glavu na gore i podvukao se ispod njenog lica. Uz uzdahe neodobravanja, odmah je počela da liže. Vodio sam je od jaja, do glavića i nazad nekoliko puta. Koliko sam uživao u dodiru njenog jezika, toliko mi se svidela puna kontrola i njena spremnost da se potčini. Tek na kraju petominutne pauze, ušao sam joj u usta i pustio kosu. Jedva je disala.
***
Boleo me je koren kose, butine i sa prednje i zadnje strane su mi gorele, dok me je njegov kurac davio. Jedva sam uspela da malo iskosim glavu da bi mogla da dišem. Brada mi je bila mokra od pljuvačke pomešane sa suzama. Ali i ova pauza prošla je previše brzo. Ponovo me je povukao za kosu i ustao sa kreveta.
“Vreme je da se pozabavimo tvojom guzom.” – rekao je – “Sada više ne moraš da brojiš udarce.”
Laknulo mi je.
“Ali posle svakog udarca hoću da te čujem kako tražiš da te jebem u dupe.” – nastavio je dok je uzimao bagremov prut.
“O ne. Ovo će biti još teže.” – pomislila sam. Preplavio me osećaj poniženja, ali sam istovremeno znala da ću mu ispuniti želju. Čula sam rezak, zastrašujući zvižduk pruta, koji je presecao vazduh dok se igrao sa njim. Ćutala sam.
“I to svaki put različito. Ako ponoviš istu rečenicu, ponovićemo i udarac.” – dodao je i spustio prut na moje visko podignute guzove. Od samog dodira pruta sam se naježila.
“Da počnemo.” – rekao je mirno. Nije se obazirao na moje ćutanje. Gledala sam u njega dok je dizao prut i ošinuo po mojoj goloj, potpuno izloženoj guzi. Bol je bio snažan, iritirajući, vreo i dubok. Telo mi se zgrčilo.
“Molim te, jebi me u dupe.” – bila je prve rečenica koju sam izgovorila, a glas mi je više ličio na cviljenje psa. Usledio je novi udarac i još jači bol. Brzo sam razmišljala. Nisam nikako želela da ponavlja udarce.
“Ahhhh…Želim da mi ga nabiješ u dupe.”
Prut preseca vazduh, telo mi se bolno grči.
“Uhhh….P…Pojebi me u guzu, molim te.”
Nastavio je bez ikakvog obzira prema meni. Sećam se bola i poniženja dok sam izgovarala rečenicu za rečanicom.
“Ajaaa…N…Nabi mi ga u čmar.”
“Uffff…Je…Jebi me, molim te u bulju.”
“Aaaaa…Želim da osetim kako mi prodireš u guzu.”
“Ajoooj…Molim te…Molim te…Stavi mi ga u dupe”
“Aaaaaah….Želim da…da osetim tvoj kurac u guzi.”
“Ka…Uffff…Karaj me u bulju…”
“Aaaaaajaoooo…Ho…Hoćeš li…molim te…da…da me pojebeš u dupe.”
“Ah….Boliiii…huh…Molim te, razvali mi guzu.”
“Neeee…Jaaaaooo…Pa…Ho…hocu da tvoj tvrdi kurac uđe u moje dupe.”
“Jooooojjj…Molim..te..u…uteraj mi ga u…u čmar.”
“Ahhhh…Že…Želim da…da mi…raširiš guzove i da uđeš u mene, u moj anus, duboko, skroz.”
“Neeeee….Auffff…Ho…Hoćeš li da…da me naguziš tako….da…da tvoj kurac razvali…razvali moju guzu.”
“Agggghhhh…Ja…Ja hoću da mi ga nabiješ celom dužinom u guzu, molim te.”
“Ufffff…Molim te…molim te…da…da mi dozvoliš da…da osetim kako ulaziš u moju guzu.”
“Jaaaaaaaaaaoooooo……Vo…Volela bih da me…da me pojebeš u dupe…molim te.”
“Uhhhhhhh….Ako…Ako želiš, možeš da me jebeš u guzu, jer…jer i ja to želim.”
“Aaaaaaaaaaa…Ja…Ja bih želela da…da me karaš u guzu.”
“Ooooojoooj….Na…Nabij mi tvoju veliku, tvrdu kitu, u anus, molim te.”
“Uhhhhh…Mo…Molim te…u…uvali mi kurac u dupe.”
“Jaaaaaoooooojj…To…Toliko želim da osetim kako mi snažno kurcem razvaljuješ guzu.”
“Aaaaaaaaa…..Ja…Ja hoću da…da me karaš u čmar, molim te.”
“Uffffff….Molim te….razvali me, kada me budeš jebao u dupe.”
Dvadeset pet udaraca prutom je bilo gotovo. Guza mi je bila u plamenu, a osećaj dubokog poniženja nije me napuštao. Nisam znala šta je više bolelo, udarci ili rečenice koje sam izgovarala. Na trenutak je seo pored mene i pomazo me po kosi.
“Ljubavi moja, svaka ti čast. Ovakve izraze ne bih ja nikada smislio. Neponovljiva si.” – rekao je i poniženje koje sam osećala, nestalo je kao rukom odnešeno.
***
Lice joj je bilo priljubljeno uz krevet. Onda se okrenula i pogledala me. Bila je na ivici suza. Znao sam da je bol koji sam joj nanosio bio snažan, kao i poniženje i gurao sam je sve dalje. Ali, zaista je zaslužila pohvale.
“Znaš….Ja zaista želim da saznam kako izgleda analni seks.” – rekla je.
Oduševljavala me je svakog trenutka sve više. Nasmejao sam se blago.
„Bez brige, saznaćeš uskoro.“ – rekao sam joj dok sam uzimao dasku za meso i odmeravao njenu težinu. Video sam strah u njenim očima kada sam je prislonio na njene guzove, išarane udarcima pruta. Bila je prilično teška i široka. Nisam smeo da udaram jako, pa ipak podigao sam je i pustio da slobodno padne na njeno dupe, samo sam je pridržavao. Malo se trgla i to je bilo sve. Usledio je novi malo jači udarac. Ovoga puta reakcije nije bilo, samo me je gledala. Narednih nekoliko minuta sve što se čulo bio je zvuk udarca daske za meso o njenu kožu. Nekada jači nekada slabiji, udarci su, u odnosu na šibaje prutom, bili milovanje. Svih dvadeset pet.
Kada sam završio, razvezao sam kanap sa nogu i ruku, ali su vezovi ostali na svom mestu. Malo se protegla na krevetu pored mene, zatim je sklonila jastuke, bez reči se okrenula za 180 stepeni, prebacila mi jedno koleno preko glave na drugu stranu, a usne spustila na moj kurac, uhvatila glavić i sisala ga nežno. Njeno išibano dupe bilo mi je iznad lica, a vlažna pica, na raspolaganju. Zastenjala je od užitka kada sam usnama uhvatio njen klitoris i jezikom počeo da se igram sa njim. Nisam prestajao, dok sam joj rukama širio guzove, a na čmar joj stavio vrh vlažnog kažiprsta. Samo je spustila glavu niže. Njen dah mazio mi je jaja, dok sam lagano trljao njen čmar, čekajući da se opusti. Plako sam ulazio prstom u njenu guzu. Prvo samo vrhom, zatim, kako je njeno telo dopuštalo, sve više, dok napokon ceo nije ušao unutra. Ni jednog trenutka nisam prestajao sa sisanjem klitorisa. Zatim je kažiprst u njenoj guzi zamenio palac. Želeo sam da je pripremim što više. Njeni uzdasi nisu jenjavali. Dah na mom kurcu i jajima bio je sve vreliji. Ali pet minuta je brzo prošlo.
Prestao sam da je ližem i izvulao palac iz njene guze. Zatim sam je prebacio na krevet. Bila je crvena u licu.
„Ovo je bila samo priprema. Uskoro će tvoja guza biti moja.“ – rekao sam i pomilovao je po kosi.
„Poklanjam ti je.“ – uzvratila je uz osmeh.
„Napravićemo dužu pauzu kada budemo završili sa leđima, rezervisanu za to.“ – dodao sam.
Samo je klimnula glavom. Ustao sam i uzeo gumeno crevo. Bilo je istovremeno savitljivo i čvsto, dugo oko pola metra, providno. Udario sam njime o dlan prilično jako. Bolelo je.
***
„Ovo će boleti.“ – konstatovao je uz smešak, dok je masirao dlan. Dok je razmišljao kako da me postavi, jedino o čemu sam ja mislila bio je njegov prst koji mi prodire u guzu. Bolelo me je samo malo. Na početku je istovremeno bilo neprijatno, neobično i prijatno. Ali, uzbuđenje koje sam osećala dok me je lizao, uskoro je počelo da se povećava. Nisam želela da prestane, ali znala sam, jebaće me u dupe već za desetak minuta. Posle šibanja po leđima. Na moju sreću, nisam znala šta znače kabla i gumeno crevo. Kao da sam prečula njegovo upozorenje.
„Sedi na stolicu licem prema naslonu i raširi noge.“-naredio je. Poslušno sam sela raskrečena. Hladnoća stolice na guzovima bila je prijatna. Noge mi je vezao za nogare od stolice, ruke jednu za drugu, pa za poprečnu letvu na stolici. Tako su mi leđa bila potpuno izložena. Uhvatio me jednom rukom za kosu, kada je prislonio crevo na sredinu leđa.
Udarac koji je usledio doneo je potpuno nov dubok bol, koji se u talasima širio. Glavu sam refleksno cimnula, ali me je čupanje sprečilo da se pomeram. Drugi udarac bio je nešto viši. Zacvilela sam od bola. Do petnaestog, sam se već nekontrolisano tresla, dvadeseti je pao ukoso preko svih prethodnih. Bol ne može da se opiše. Kao da me je neko opekao. Vrisak bola ispratio je poslednjih četri. Teško i brzo sam disala, a kabla je već bila u njegovoj ruci.
Ošinuo je prvi put po njome po leđima. Ovaj bol me je odveo pravo u trans. U vrisak i plač. Kao da me je isekao na pola. Bez milosti je nastavio. Poskakivala sam na stolici u želji da pobegnem. Ali on je stao na nju i nije bilo pomeranja. Drugi udarac, treći, fijuk kroz vazduh i četvrti. Svaki put bol je bila iznenadna. Izazivala talase besa u meni i nekontrolisanog plača, tako do desetog. Onda je prešao sa druge strane i ukrstio udarce. Još deset. Nisam znala da toliko suza ima u meni.
Poslednjih pet bilo je pravo bunilo. Vrisak, molba, plač, fijuk, udarac, vrisak, molba, plač…
Ali bilo je gotovo. Tresla sam se od bola. Ostavio mi je neoliko minuta da se malo smirim, pre nego što me je razvezao.
„Rekao sam ti da će boleti“ – čula sa njegov glas. Ustala sam sa stolice i ispravila se. Cela leđa su me pekla. Na ogledalu u dnu sobe videla sam svoje uplakano lice, crvene oči. Kada sam se okrenula i pogledala se sa zadnje strane, videla sam set blago crvenih štrafti na leđima. Neke su bile šire, neke uže. Odahnula sam. Dok me je tukao imala sam osećaj da mi je pocepao kožu. Dupe i noge bile su mnogo crvenije. Pogledala sam u njega.
„I bio si u pravu. Ovo je baš bolelo.“ – rekla sam, prišla mu i spustila se na kolena ispred njega, obuhvatika oko struka, uhvatila za guzove i uvukla njegov kurac u usta. Sisala sam ga ludački, brzo. Povremeno mu ljubila i lizala muda. Posle nekoliko minuta pomerio mi je glavu.
„Ako tako nastavaiš, eksplodiraću. Sada je vreme da iskoristimo ovu pauzu.“ – rekao je i podigao me.

Ustala sam i  stala ispred njega, gledala ga u oči, ali nisam ispištala njegov kurac iz ruke, blago ga drkala. Skinuo je vezove sa mojih ruku.

„Sada želim da me jebeš u dupe. Poklanjam ti nevinost koja mi je ostala. Hoću i to da osetim.“ – rekla sam. Poljubio me je nežno, zatim namestio na krevet preko jastuka, sa visoko podignutom guzom, kao za batine, otišao do kupatila i doneo neku kremu.

„Raširi guzove.“ – komandovao je. Opuštala sam se dok mi je mazao čmar kremom, nežno. Zatim je ubacio jedan prst u njega. Glatko je skliznuo. Nije bolelo, iako je još uvek bilo malo neprijatno. Nisam se pomerala, ali su mi se mišići oko čmara sami opuštali. Počela sam posle nekoliko minuta da uživam. Priprema je trajala desetak minuta. A onda, stao je iza mene i prisloni vrh kurca na ulaz u moje dupe. Još jače sam raširila guzove. Prodirao je u mene polako. Iako je bio krut, trebalo mu je nekoliko minuta samo da ubaci glavić. Bolelo me je malo, a osećala sam se kao da mi je već ispunio ceo stomak. Kako je dublje prodirao, bol se pojačavala, ali i prateće zadovoljstvo. Raširila sam noge koliko god sam mogla, željna da ga celog osetim u sebi, ma koliko to bolno bilo. Posle desetaka minuta nežnog probijanja centimetar po centimetar, bio je ceo u meni. Imala sam utisak da bi me, kada bi mu kurac bio još malo širi, pocepao skroz. Ovako je bilo podnošljivo. Onda je počeo da me jebe. Sve brže i brže. I sve bezobzirnije.
Jebao me je u dupe. I tu sam mu želju ispunila, a i sebi. Sada sam shvatila osećaj izmešanog bola i zadovoljstva. A zadovoljstvo je polako preovladavalo, mada nisam smela da se pomeram. Samo sam tiho ječala.
„Hoćeš da stanem?“ – pitao je
„Neću.“ – odgovorila sam. – „Idi do kraja.“
A kraj je stigao nepun minut posle toga. Gomila vrele sperme punila mi je guzu, dok se on još uvek zabijao u mene. Čini mi se da nikada nije doživeo tako snažan i dugotrajan orgazam.
Bio je prezadovoljan, kada je napokon seo pored mene.
Gledala sam ga odozdo, još uvek u istom položaju i polaku skupila noge. Nije me bolelo, samo me je malo peklo.

4 коментара »

 1. svidjaju mi se price
  veliki pozdrav od uzivalaca BDSM-a
  Badwolf i mala_robinja

  Коментар од mala_robinja — мај 8, 2010 @ 10:03 pm

 2. hvala mala robinja i pozdrav za Badwolfa

  Коментар од marija — мај 9, 2010 @ 6:36 am

 3. […] MSN Messenger Free Download | Free.com.hr >>>Četrdeset minuta pušenja. Time ću još da ga napalim, jače će da me bije. Stresla sam se. – Razumela sam potpuno. – Onda da počnemo. Klekni na krevet tako da ti tabani budu slobodni i dodaj mi četku. Ćutke sam postupila kako je rekao. … Detaljnije […]

  Повратни пинг од Kako Da Je Napalim | Kako Da — јун 26, 2010 @ 3:01 pm

 4. […] Poklon (šesti deo) […]

  Повратни пинг од Poklon (sedmi deo) | BDSM — септембар 23, 2018 @ 7:13 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: