BDSM

април 20, 2010

KAKO PRIMENITI EROTSKE BATINE (SPANKING)

Filed under: BDSM Magazin — marija @ 7:36 am
Tags: , , , , , ,

KAKO PRIMENITI EROTSKE BATINE (SPANKING)

Da, erotske batine mogu da budu veoma seksi. Veliki broj žena često mašta o tome da dobije po guzi. Takođe većina muškaraca smatra da su erotske batine veoma napaljujuće.

Iako u Srbiji javno gotovo da nema govora o tome, čak ne postoji ni jedinstven izraz za ovu igru, u seks šopovima stalno beleže porast prodaje stvari koje se koriste u seksi predigri zvanoj erotske batine.

Naravno da su erotske batine, odnosno spanking, potpuno različite od batina koje za kaznu dobijaju deca.

Za ženu, sam bol nema toliko napaljujuće dejstvo, kao osećanje bespomoćnosti, ranjivosti, potčinjenosti, izloženosti i bliskosti sa partneroma, kada se nađe preko njegovog, pažnje koja dobija njena guza (primarna erogena zona), dok je njegova ruka zagreva udarcima i očekivanje seksualnog zadovoljstva.

Napaljujući efekat kod muškarca potiče od osećaja kontrole i moći nad bespomoćnom ljubavnicom, uživanja u njenom potpunom predavanju, uzbuđenja dok se igra sa njenom guzom, dok udarcima daje njenoj koži blagu roze boju, a u njoj raste seksualno uzbuđenje.

Da bi muškrac ovladao tehnikom dobrih erotskih batina, važno je da razume sledećih šest pravila.

– Guza, dupe ili zadnjica (kako god ko voli da je zove) spada u primarnu erogenu zonu. Ali za razliku od grudi ili zadnjeg dela vrata, nervi povezani sa seksualnim aktivnostima se nalaze dublje u slojevima masnog tkiva i zahtevaju jaču stimulaciju da bi se aktivirali. Jedna od takvih stimilacija su erotske batine.

– Fizički proces koji dovodi do orgazma zahteva da se krv zadrži u genitalijama i okolnim delovima. Erotske batine izazivaju upravo ovaj efekat, jer se prilikom udaraca koji padaju po koži guze, krv zadržava na tom mestu (i tako stimuliše vaginu), čime se „mehanički“ postiže ono što poljupci i maženje izazivaju psihološkim putem.

-Dobro izvedene erotske batine, kakve su preko kolena ili uz pomoć drugih priručnih stvari preko kojih se žena namešta i izlaže guzu, izazivaju trzaje i meškoljenje guzova, a istovremeno za rezultat imaju dodir i trljanja klitorisa o koleno, jastuk ili nešto slično, u zavisnosti od poze, što pojačava uzbuđenje.

– Osećanje predavanja i potčinjavanja je značajan deo seksualne reakcije kod žene, jer one često imaju potrebu da prepuste kontrolu partneru, kako bi sebi mogle da daju dozvolu da se osete svoju seksualnost. Erotske batine izazivaju i podstiču ova osećanja.

– Žena mora da oseća da je bezbedna i zaštićena kako bi mogla da prepusti kontrolu partneru i preda se. Zato je neophodno da prvo zaslužite poverenje. Morate da izjednačite erotske batine sa seksualnim zadovoljstvom i isključite bilo kakve naznake besa, ponižavanja ili sado-mazohizma.

– Morate da imate na umu da su erotske batine, bez obzira na uloge koje date sebi i način igranja, predigra za seks i da je cilj vaš i njen orgazam. Zato u erotske batine treba ubaciti nežno maženje i češkanje njene guze i genitalija, kao i druge oblike predigre, ukoliko je moguće.

U erotskim batinama, kao predigri, gluma je dobrodošla. U zavisnosti od dogovora, možete sebi i njoj da date ulogu najrazličitijih ličnosti, od uloga čuvar zatvora – zatvorenica, vlasnik firme – sekretarica, doktor – pacijent, nastavnik – učenica do uvređeni muž – žena koja ga vara. Uloga ima na hiljade, a svaku možete da iskoristite kao „izgovor“ da izlupate vašu voljenu.

Evo i nekih ideja, kako da začinite ovu igru.

1. Dajte joj tačno vreme kada će biti „kažnjena“ i pustite je da čeka. Isčekivanje će je unapred napaliti i povećaće njenu želju. Možete da povećate efekat tako što ćete joj dati obavezu da se igra sa sobom u određenim intervalima ili slično.

2. Naredite joj da se pripremi za erotske batine. Ovo može da znači da mora da se okupa, kako bi bila čista i lepa ili da se obuče na određeni način (kao sekretarica, tinejdžerka ili slično). Recite joj da će trajanje batina zavisiti od toga koliko će biti atraktivna i lepa. Ovakve pripreme će imati direktan uticaj na nju jer će je stalno podsećati i povećavati uzbuđenje.

3. Kada dođe vreme za batine, pregledajte je celu. Komentarisanje svakog dela njene garderobe i tela dodaće notu privlačnosti i intimnosti igri. Posebna pažnja koju joj poklonite u ovoj situaciji povećaće njeno uzbuđenje.

4. Pre početka erotskih batina, omogućite joj da izvede neki ritual. To može da bude izvinjavanje, traženje oproštaja ili nešto slično. Uvek joj recite da ćete sve zaboraviti i oprostiti joj kada „kazna“ bude završena. Imajte na umu da ne želite da je ponižavate. Postavite se tako kao da je kažnjavate „samo za njeno dobro“, a možete joj reći i kako nameravate da je nagradite, ako bude dobra dok dobija po guzi.

5. Jednom, kada se nađe u položaju za batine, preko kolena ili u drugoj poziciji, nemojte odmah da počnete sa udarcima. Idite polako, igrajte se sa njenom guzom, stežite je, mazite. Dodirnite je ovlaš između nogu. Palite konstantno vatru u njoj. Recite joj šta ćete uraditi sa njenom guzom i kako će izgledati za koji minut.

6. Počnite sa vrlo blagim šljepkanjem po guzi. Možete početi i preko odeće, zatim preko gaćica (ukoliko ih nosi). Kada počnete sa zagrevanjem njene guze, brzo ćete poželeti da je skinete do gole kože. Udarci po goloj guzi su najseksipilniji.

Udarite je lagano desetak puta. Pokrijte celu površinu guzova, jednog pa drugog naizmenično. Trudite se da ne udarate više puta po istom mestu za redom. Lagano je češkajte po guzi povremeno. Dodirnite joj klitoris, mazite je i po anusu. Ovo će pomoći da poveže erotske batine sa seksualnim zadovoljstvom i povećeće njeno uzbuđenje. Pravite pauzu između udaraca, uživajte u pogledu na tu izloženu guzu.

7. Koristite pravilnu tehniku. Blago skupljena, ali ukočena šaka daje pravi efekat. Zvuk udarca će biti jasan, izazvaće crvenilo kože, ali neće boleti mnogo. Ukoliko ne reaguje na ove udarce, možete da probate sa ravnim dlanom ili sa raširenim prstima. Bol se ovako pojačava.

Lagani i nepravilni tempo je najbolja tehnika. Isčekivanje udarca povećava tenziju, pošto žena ne može da zna kada i gde će pasti sledeći udarac, niti da se pripremi za njega, što je dodatno uzbuđuje. Još jednom, nemojte da žurite. Broj udaraca, njihova snaga i brzina nisu presudni u ovoj igri. Najbitnije je koliko dugo i duboko oseća seksualno predavanje, kao i potpuna seksualna stimulacija njene guze.

7 коментара »

 1. Ne znam kako kod drugih,ali kod erotskih batina je najvazniji princip dobrovoljnosti sto jeste objasnjeno,odnosno bilo koji spanking preko volje patnera je nasilje:)
  A kako proveiti da li zena voli da spankuje sto je po mom iskustvu mnogo redje

  SpanKing

  Коментар од SpanKing — април 20, 2010 @ 3:03 pm

 2. Moje iskustvo pokazuje da mi žene najčešće ne znamo da li nas privlači ova igra. Bez obzira da li se radi o „dobijanju po guzi“ ili „davanju po guzi“, erotske batine ili spanking unapred nose oznaku perverzno i nastrano, što izaziva pometnju u glavi. Ja sam imala sreću, uz mene su bili dobri vodiči koji su me proveli kroz ovo minsko polje, do drugačijeg stila razmišljanja.
  Ali kako proveriti?
  U jednu stvar sam sigurna – ne postoji recept koji uvek deluje.
  Možete da probate sa vezivanjem za početak. Iako se ovo više deo S/m-a, žene ga mnogi lakše prihvataju. Povez za oči i lisice oko ruku prihvatiće većina žena kao igru. Onda korak po korak dalje.
  Ili uzajamni spanking pre seksa.
  Sve ideje koje imam i za koje sam čula da su uspešne pokušaću da prenesem u sledećem postu.
  Pozdrav SpanKing

  Коментар од marija — април 21, 2010 @ 7:28 am

 3. Naranvo vezivanje, lisice prihvata se u 90 % slucajeva barem po mom iskustvu,uzrok toga verovatno treba traziti u psihoanalizi ljudskog ponasanja (ali to nije tema):)
  Vecina spanking iskustva se sastoji da zena koja voli da „dobije po guzi“ apsolutno je nezainteresovana za pljuskanje u vecini slucaja odnosno to je ne „pali“:))

  Marija lepo je da postoji ovaj blog

  Коментар од SpanKing — април 21, 2010 @ 11:58 am

 4. Kako zenu navesti da izlupa partnera?

  Коментар од Mandrack — мај 4, 2010 @ 2:14 pm

 5. Iz iskustva znam da je teško naći partnericu koja priznaje da uziva da dobije po guzi.

  Коментар од gurmantk@yahoo.com — јун 11, 2010 @ 9:12 am

 6. Zašto je ovaj blog tako neaktivan, a tako dobar?

  Коментар од mate — новембар 12, 2010 @ 1:21 pm

 7. Da bi sve dobro funkcionisalo, ja mislim da bi trebalo uraditi ovako:

  1. Devojka dolazi u odeći, farmerke, suknja, gore bluza…
  I onda treba da se sama pripremi. Da tu, pred Njim (ili Njom) sama skine farmerke, suknju, bluzu, patike…
  Da ostane u majici i gaćicama, eventualno čarapicama. Možda je bolje da i njih skine, da bude bosa.
  Najbolje bi bilo bela majica i bele (ili crne) sportske minimalke.

  2. Devojka dolazi u pižamici, spavačici, bebi-dolu…

  Gore nema ništa ispod, dole isto sportske minimalke.

  3. Može da dođe i u trikou, šorcu za fizičko i sl.; ispod trikoa ne bi trebalo da nosi gaćice, a ispod šorca da.

  Za prvi put kada će dobiti, dobro je da bude PREKO gaćica.
  I ako je prebacena preko Njegovog ili Njenog kolena, meni je najudobnije da budem na krevetu, da imam ispod sebe nešto. Ne da mi ruke i noge „vise“.
  I da taj prvi put bude nekoliko minuta pljeskanja, da se cela guza dobro zacrveni.
  I to da bude sasvim dovoljno za prvi put, da se devojka nauči, da se opusti, da se navikne.

  Posle, kada se malo privikne na to, moga bi da, pre nego što se prebaci preko kolena, sama spusti gaćice. Ali ne samo malo, nego dovoljno da zadnjica bude „dostupna“; barem do pola butina.
  Devojka bi se mogla „vaspitati“ i da treba da skine gaćice, skroz, i da ih lepo složi pored.

  Kada se već dobro navikne, ponekad bi mogla da dobija i skroz gola, bez ikakve odeće. U pojedinim prilikama, kada joj je to poklon za rođendan i sl.

  Коментар од poslusnaucenica — јануар 29, 2011 @ 2:35 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: