BDSM

април 11, 2010

MUŠKARAC KOJI ŽELI DA IZLUPA SVOJU ŽENU

Filed under: BDSM Magazin — marija @ 8:31 am
Tags: , , , ,

MUŠKARAC KOJI ŽELI DA IZLUPA SVOJU ŽENU

Bukvalno svaki muškarac na svetu ima povremeno želju da izlupa svoji ženu. Bez obzira da li su erotske batine ili spanking, neobičan fetiš ili samo način da začinite svoj ljubavni život, „dobijanje po guzi“ definitivno ima svoj značaj.

I muškarcima i ženama često je problem kako da započnu ovu igru. Neki signali da je partner spreman da učestvuje u ovoj igri jednostavno pokazuju da li idete pravim putem. Imajte na umu da je ovo samo igra u kojoj i druga strana mora da učestvuje svojevoljno.

U savršenom svetu, kad bi poželeli da izlupate svoju ženu, jednostavno bi tako uradili, bez razmišljanja o posledicama, jer ih ne bi ni bilo. Na žalost, stvarni svet je nešto drugo.

Pre nego što počnete da primenjujete erotske batine ne svojoj lepšoj polovini, morate da saznate da li bi ona želela i uživala u osećaju da se vaš dlan spušta na njenu guzu, nešto jače nego do sada. Ukoliko je ikada pokazala interesovanje da vi dominirate nad njom u seksu ili vam je zabila nokte u leđa tokom seksa, pozitivni signali već postoje.

Ali, kako započeti ovu igru prvi put?

Prva stvar protiv koje ćete morati da se borite su predrasude. Seksualne igre, u koje spadaju i erotske batine, unapred su osuđene kao perverzija. Tek ukoliko uspete da iz glave svoje voljene izbrišete tragove nametnutih shavatnja i ubedite je da joj niko neće suditi za seksualne želje i igre u kojma učestvuje, ona će moći da se opusti i prepusti.

Pripremite je polako. Počnite sa bezazlenim igrama, koje u sebi imaju dozu vaše dominacije u seksu. Povez za oči u toku seksa može biti jedan od takvih koraka. Bezazlen je, bez rizika, a sa sobom nosi dozu perverzije i prepuštanja vašoj dominaciji u seksu. Sledeći korak mogao bi da bude blago vezivanje ruku svilnim šalom ili glatkim kanapom. Na ovaj način pojačava se osećaj prepuštanja vašoj dominaciji u seksu, perverzije, a budi se radoznalost. Ukoliko vaša draga zatraži da vi budete na drugoj strani, vezani, sa povezom na očima, prihvatite i prepustite se. Osećaj međusobnog poverenja i bliskosti ovako raste, a gubi se osećaj da radite nešto perverzno, ružno i zabranjeno, što je najveća prepreka kod žena.

Ukoliko to već niste uradili, oslobodite je straha od golog tela. Ovaj strah je najčešći i potiče iz detinjstva. Hvalite lepotu njenog tela, posebno njene guze, uvek kada ste sami, pre, u toku i posle seksa. Recite joj da uživate u pogledu na njeno nago telo.

Tek posle ovih koraka moći ćete da saznate da li je zanimaju erotske batine. Šljepnite je po guzi  u prolazu, lagano, u toku seksa takođe. Proverite reakciju. Većina žena ovo prihvata bez komentara, ukoliko su udarci blagi. To još uvek ne znači da je spremna. Imajte na umu, da čak i ako je voljna da proba erotske batine, jaki udarci koji izazivaju bol, mogu da imaju potpuno suprotan efekat.

Prokomentarišite u šali, kada napravi neku besmislenu grešku: „Dođe mi da te bacim preko kolena i izlupam po tom tvom prelepom dupencetu.“ ili nešto slično. Obavezno, posle njenog komentara, ma kakav daje, jasno recite da je sigurno nikada ne bi povredili. Osećaj sigurnosti tokom seksualnih igara, ženama je nabitniji.

Dokažite joj da su erotske batine normalna stvar. Pronađite priče koje to pokazuju. Narodni običaji iz mnogih zemalja predviđaju lagano šibanje žena, navedite Madonu kao primer iz pesama „Hanky Panky“ ili „Erotica“, slučajno pogledajte film „Sekretarica“, komentarišite filmove kakvi su „Devet i po nedelja“ i slični sa malom dozom dominacije i erotskih batina.

Nemojte stalno da pričate o tome. Idite korak po korak. Budite u njoj radoznalost, želju da proba nešto novo, ohrabrujte je, sprečavajte negativno mišljenje o „spankingu“ odnosno erotskim batinama. Ni jedna žena nepripremljena neće moći da uživa u ovoj igri.

Tek kada budete potpuno sigurni da su erotske batine nešto u čemu bi ona želela da učestvuje možete da krenete korak dalje započnete igru i uživate u njoj. Strpljenje će se isplatiti.

Zapamtite da erotske batine moraju da budu zabavna, interesantna, prijatna i napaljujuća igra za oboje, ali da je njoj mnogo teže da ih prihvati. Na kraju, ipak će njena guza biti izložena vašim udarcima. Uživajte i srećno igranje.

1 коментар »

  1. Veoma dobra prezentacija spankinga.

    Коментар од markisdespank — септембар 15, 2010 @ 4:02 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: