BDSM

август 21, 2009

Poklon (peti deo)


Tek posle nekoliko minuta počela sam da osećam blage posledice udaraca. Guza mi je bila prijatno topla, butine takođe. Malo me je peklo oko vrata na kome se još uvek nalazila ogrlica za pse i na zglobovima ruku i nogu od vezova. Ali sve je to bilo na neki način prijatno. Ukus njegove sperme mi je bio u ustima, među nogama sam još osećala uzbuđenje i blage grčeve orgazma. Bila sam zadovoljna. I on naravno, to sam znala. Ali, želela sam još mnogo da učinim za njega. Trebala nam je pauza, pa sam ustala i otišla da skuvam kafu. Dok sam petljala po kuhinji, stavljala džezvu, vodu i čekala da proključa, pitala sam se šta bi neko rekao na ovo što radimo. Svakako da nismo normalni. Ili nešto blaže – da nismo obični, što je do duše i bilo tačno.
Osmehnuo se poluzatvorenih očiju kada sam se vratila sa šoljicama vrele kafe i spustila ih na stočić, koji sam privukla do kreveta. Pomazio me je po obrazu i kosi.
– Mnogo te volim – rekao je – Sve si mi lepša
– Volim i ja tebe – odgovorila sam iskreno – Više nego što možeš da predpostaviš.
– Znam, ne bi ti palo na pamet da uradiš sve ovo da nije tako. Ali, izgleda da nisam ja jedini koji uživa u svemu. Mislim da se i tebi dopada ova “igra”.
Klimnula sam glavom.
– Često se plašim i ne znam kako ću da reagujem. Sve ovo je sasvim novo za mene. I perverzno. – zaćutala sam na trenutak i zagledala se kroz prozor – A ipak ponekad me baš pali.
– Ispunila si mi san mala. Želeo sam ovo da probam, samo me je uvek bilo strah da će reakcija da bude burna i negativna. Ako je ovo perverzija, a verovatno jeste, onda sam ja jedan skoro sredovečni perverznjak. Ali, sada znam kakav je osećaj kada ti se neko preda, neograničeno ti veruje i voli. Ne možeš da zamisliš koliko si porasla u mojim očima, koliko mi sve to znači i koliko te poštujem. Suvišno je i da pokušam da kažem koliko te volim. – govorio je. Nikada ga ranije nisam videla da priča tako iskreno i sa toliko emocija. Osećaj da sam ipak uradil pravu stvar, sreća zbog toga i neke nove emocije preplavile su me.
– Čuvaćemo našu tajnu. – rekla sam uz osmeh.
– Naravno, zauvek – odgovorio je. Cigareta je lagano dogorevala među njegovim prstima. Zagledao se u moje telo, grudi i butine. Tragovi od šibe još su se dobro videli na njima.
– Lepo izgledaju ovako išarane. – prešao je lagano rukom preko unutrašnje strane moje leve butine. Ponovo sam osetila onaj čudni strujni udar koji me palio.
– Aha… – prihvatila sam – Interesantno je to što te pali to da me mučiš i biješ. Iako znam da me voliš.
– Hoću da mi se potpuno predaš – rekao je
– Tvoja sam, predajem se skroz – izgovorila sam bez razmišljanja – Rekla sam ti već, radi sa mnom šta god hoćeš.
Pogledao me je zamišljeno i ustao, otišao do stola i vratio se sa olovkom i listom papira. Uživala sam dok sam ga gledala kako nag šeta. Na njegovom gotovo atletskom telu nije bilo ni grama sala. Obožavala sam njegovu guzu u pokretu.
– Hoću da napišeš devet stvari koje nikada ne bi uradila, koje bi te najviše ponizile. Hoću da ih uradiš za mene. – osmehnuo mi se i pružio olovku i papir – A verovatno ću ja nešto da dodam na spisak. Imaš veremena taman dovoljno dok se ja istuširam.
Nisam stigla ništa da kažem, već je nestao u kupatilu. Čuo se samo šum vode. Morala sam brzo da razmišljam.

* * *

Jedva sam mogao da poverujem kada sam, posle desetak minuta izašao iz kupatila, da je spisak bio gotov. Mislio sam da će joj trebati mnogo više vremena.
Blago je pocrvenela, kada mi je predala papir i rekla da ide i ona pod tuš. Samo sam klimnuo glavom i zainteresovano se udubio u tekst. Na listu je pisalo:
“ Ljubavi moja,
Neke od ovih stvari koje ću ti napisati već smo probali, ali mi i dalje predstavljaju poniženje zato ih pišem. Ako želiš ostale možeš da isprobaš, ma koliko mi teško bilo da ih podnesem. Podelila sam ih u grupe 1-malo poniženje, 2-podnošljivo poniženje i 3-ne znam kako bih reagovala
Grupa 1
1.Samozadovoljavanje pred tobom
2.Kada svršiš u mojim ustima
3.Kada me biješ
Grupa 2
1.Kad me teraš da sa svučem gola napolju, makar i ne bilo nikog u blizini
2.Kada bi me terao da puzim pred tobom
3.Kada bi me terao da ti ljubim noge ili sebe nazivam pogrdnim imenima
Grupa 3
1.Samokažnjavanje
2.Zlatni tuš
3.Ekstremni bol
Eto, napisala sam…. Pa ti vidi.”
Samokažnjavanje? Zlatni tuš? Ekstremni bol? – razmišljao sam. Moja devojčica je pravi dijamant. Bio sam oduševljen. Osetio sam da mi se ponovo diže.
Ipak, odlučio sam da popustim malo. Ovo uzbuđenje izazivalo je sve veću glad kod mene. A za nju sam još pre polaska pripremio iznenađenje, veliko verujem, možda ne onakvo kakvo je ona pripremila meni, a možda ipak da.
Gledao sam je dok je brisala kosu, po izlasku iz kupatila. Skinula je ogrlicu i vezove sa ruku i nogu. Oduševljavalo me je i njeno telo i ona sama. Topla voda pojačala je tragove batina.
– Obuci se – rekao sam – vodim te na ručak.
Bila je oduševljena. Dok sam se ja oblačio, brzo je navukla tange i brus, zatim haljinu, koja joj je prekrila butine do ispod kolena, kako se tragovi šibe ne bi videli i navukla letnje sandale. Za tren oka bila je spremna. Šminku nije stavljala. Samo bi pokvarila svoje zaista lepo lice.

* * *

Osećala sam olakšanje dok smo se vozili ka restoranu. Nije spomenuo papir na kome sam napisala ono što je tražio od mene. Nisam mnogo razmišljala o poniženju dok sam pisala, ali sada me je bilo po malo sramota. Pitala sam se šta će mi uraditi od svega toga. Nije mi bilo sve jedno. Ni malo. A znala sam da me očekuje u analni sex, da sigurno od toga neće odustati. Plašila sam se bola, ali priznajem, bila sam i radoznala. Kakva je razlika između osećaja kada je u meni uobičajno, u čemu sam zaista uživala i kada mi ga stavi u guzu? Koliko boli? Da li posle nekog vremena počneš da uživaš? Pitanja su mi proletala kroz glavu jedno za drugim, a već smo se parkirali ispred malog restorana pored puta u blizini benzinske pumpe. Nisam ni primetila kada smo prošli kroz selo. Restoran je bio lepo sređen, odisao intimnom atmosferom. Desetak stolova za dvoje i nekoliko za više osoba, tiha muzika, prepozala sam instrumentale Santane.
Nije bilo nikog i konobar se odmah stvorio pored nas. Poručio je za oboje, speijalitet kuće, medaljone u sosu i flašu vina. Osmehnula sam se u sebi. Stvorila sam čoveka od iniijative, lidera, to sam i želela pored sebe.
Dok smo pili prve gutljaje vina, netremice me je gledao. Ruka mu je nepomično stajala na stolu, kao da je nešto pokrivao.
– Želim nešto vrlo ozbiljno da te pitam – rekao je
Ton njegovog glasa bio mi je nepoznat, što me je pomalo uplašilo. Nije mi bilo jasno šta se sada dogodilo. Bio je previše ozbiljan. Zato sam ćutala i samo ga gledala, čekala da nastavi.
– Dobro nam je kada smo zajedno. – nastavio je – Uklapamo se. Ne mislim samo na poslednja dva dana nego uopšte. Zavoleo sam te mnogo.
Napravio je kratku pauzu, kao da nije znao šta bi dalje da kaže. Nisam mogla da mu pomognem, jer je gotovo dramatičnim rečenicama i mene zbunio.
– Želim…Voleo bih da se udaš za mene.
Okrenuo je ruku koja je stajala na stolu. Na dlanu, kao da mi nudi ceo svet, stajao je prsten od belog zlata, sa prelepim kao krv crvenim draguljem na vrhu. Ostala sam bez teksta. Potpuno me je iznenadio, nisam ni u najluđim snovima pomišljala na ovako nešto. Ne zato što nisam želela, već zato što nisam osećala da je spreman za takav korak.

* * *

Zaplakala je, zbunjena, izgubljena. Nije znala šta da kaže. Samo je spustila glavu, poljubila mi ruku nežno i uzela prsten.
– Naravno da hoću. – rekla je – Predajem ti svoje srce, svoje telo, sve svoje.
Blistala je od sreće. A ja sam se osećao kao da sam skinuo ogroman teret sa leđa, spreman da poletim, dok je verenički prten polako stavljala na prst i zagledala ruku, kao da nije njena.
– Lud si – rekla je kroz osmeh – Stvarno si lud. Želiš da padnem u nesvest ovde.
Znao sam da sam pogodio trenutak, da je iznenađenje potpuno. Ona je dobila mene, a ja nju. Partneri u ljubavi, životu, bludu, sexu, perverzijama i svemu ostalom. Bili smo to i do sada, ali je prsten sve zaokružio, spojio i zapečatio.
– Jesam lud – potvrdio sam kroz osmeh – A i ti si, ne znam ko je gori. Želim da znaš da sam prsten kupio i ovo isplanirao još pre nego što smo krenuli na ovaj vikend.
– I ja ću – odgovorila je – po mnogo čemu. Ako si i sumnjao da ima nešto što ne bih uradil za tebe, sada ti je valjda jasno da sam samo i zauvek tvoja. Stavio si pečat, kojim si me obeležio kao tvoju svojinu.
Konobar je prišao i doneo hranu, postavio sto i otišao. Ćuteći smo se gledali dok je završavao svoj deo posla, a onda oboje krenuli da jedmo brzo, kao da danima nismo okusili ni jedan zalogaj. Želeo sam da što pre ostanem ponovo nasamo sa njom, a i njena želja bila je ista.
Uz dim cigarete i ostatak vina, kada smo završili, izvadio sam iz džepa papir koji mi je malopre dala.
– Sviđa mi se kako razmišljaš. – rekao sam – Lepe stvari si zamislila.
– To mi je prvo palo napamet. – rekla je i malo pocrvenela – Nisam mnogo razmišljala. Ali tek sada više nije važno. Uradiću šta god poželiš. Tek smo na pola vikenda.
– Da, tačno. – odgovorio sam – Sprema ti se još mnogo toga, lutko. Iskoristiću svaki trenutak.
Nasmejala se blago.
– Želim da znam šta me čeka, barem deo. Pričaj mi.
Nije sklanjala pogled sa mog lica. Prstima je nežno mazila i okretala, gotovo nesvesno, prsten koji je dobila,.
– Probaću sve. – odgovorio sam – Od trenutka kada se vratimo u kuću više ti nema izlaska napolje, dok ne krenemo nazad, do sutra uveče. Niti oblačenja. To zaboravi. Bićeš gola i u svakom trenutku dostupna za mene. Već sam ti rekao, analni sex te čeka. Čekaju te i šibe, bičevi, kaiš, varijača, prut, vezovi i ogrlica. Čeka te poniženje, bićeš moja kurva i kraljica, kupaću te, maziti, psovati te, nazivati pogrdnim imenima i mojom ljubavi, puniću ti usta spermom i mokraćom i paziću da te ne povredim previše, bićeš moja kučka, teraću te da laješ i maziću te kao omiljenog ljubimca, stavljaću u tebe i u picu i u guzu razne stvari, da te pripremim za užitak vođenja ljubavi, teraću te da puziš, naučiću te kako da šibaš samu sebe, kako da napraviš predstavu u kojoj ću da uživam, ljubiću te tamo gde niko nije i ti ćeš mene. Nateraću te da vrištiš od bola i užitka. Nateraću te da zaboraviš na stid, da budeš besramna drolja, moja verenica, moja kurva, moja poštovana supruga, moja robinja, moja jedina ljubav.

* * *

Onda je ućutao. Bujica reči. Bujica zahteva. Svetlo i tama, bez sredine. Iskreno i jasno. Da li je trebalo da dodam nešto posle njegovih reči? Čekao me pakao i raj. Uhvatila sam ga za ruku i dalje gledala.
– Biću sve što kažeš. Ali, hoću da znaš još nešto. Ima stvari koje i ja od tebe tražim. Prvo, ne želim da ostaviš bilo koju fantaziju neisprobanu, ne želim da se ustežeš, da se plašiš moje reakcije. Drugo, ukoliko mi nešto zaista smeta, samo tada ću odmah da kažem ne i to unapred. Na ostalo ne obraćaj pažnju. Treće, sve što se dešava ostaje među nama, ukoliko zajedno ne odlučimo suprotno. Četvrto, pazićeš na mene, da mi se ne desi nešto loše, da ne preteraš. Modrice mi nisu važne. Sa ponosom ću da ih nosim. I peto, najvažnije, ubiću te ako me prevariš ikada.
Nasmejao se na zadnju rečenicu. Nije to očekivao.
– Prihvatam sve lutko, naravno. – odgovorio je – Moja verenice.
Sada sam se ja nasmejala.
– Kada se vratimo u kuću, izvešći predstavu za tebe. – rekla sam – Ja komandujem prvih sat vremena od kada se vratimo. Posle ti preuzmi. Odgovara?
– Odgovara – spremno je prihvatio – Evo, od ovog trenutka, pa narednih sat i po, ti komanduješ.
Pogledao je na sat.
– Tačno je dva. Imaš fore do pola četri.
– Dobro. To je i više nego što sam tražila. Hajde da krenemo.
Platio je račun i za minut smo ponovo bili u kolima.
Vozili smo se u tišini, ja sam se samo nežno igrala sa vereničkim prstenom koji mi je poklonio i razmišljala o tome kako ću uskoro postati njegova supruga. Sada mi je trebala dobra predstava. Do kuće je bilo manje od 20 minuta vožnje, isto toliko vremena za razmišljanje. Kad su kola stala, znala sam šta ću da uradim.

* * *

Prepustio sam joj vođenje igre i bilo mi je drago zbog toga. Želeo sam da vidim šta će da uradi. Nisam dugo čekao. Kada smo ušli u kuću, zaključala je vrata. Krenuo sam ka sobi, ali me je ona zaustavila.
– Stani tu, sačekaj – rekla je. Poslušao sam.
Prišla je, stala ispred mene i počela da mi otkopčava košulju. Brzo je skinula. Zatim je klekla ispred mene, raskopčala mi pantalone, izvukla kaiš kojim sam bio opasan i stavila ga pored, a zatim se spustila još niže i prvo mi svukla sandale, pa tek onda pantalone i bokserice. Stajao sam go pred njom.
– Pođi za mnom – rekla je dok je ustajala i lagano šetala ka sobi. Postavila je stolicu na sred sobe.
– Sedi tu i ne pomeraj se – još jednom je naredila i opet sam poslušno seo.
Okrenula se i nestala na kratko, zatim se vratila i stala na vratima. Iz druge sobe sa mini linije čuo se moj omiljeni instrumental. Od tog trenutka, Satriani je postao naš zajednički favorit, naša pesma.
Lagano je hvatala ritam, klatila se i počinjala da igra erotski ples, bestidan. Dobro je igrala. Poluzatvorenih očiju, spustila se na pod preko puta mene, podigla levu nogu, mazila je sve do butine i skinula sandalu. Zatim je sve to ponovila sa desnom nogom, širila ih i skupljala, samo sam povremeno mogao da zavirim ispod njene suknje.
Zatim se kao mačka okrenula na sve četri, polaku u ritmu dopuzala do mene, do mojih nogu, obrazom se očešala o moje listove, sve do butine, okrenula se i udaljila. Guza joj se zanosno ljuljala dok je puzala po podu. Onda je stala, podigla suknju, sevnuli su goli guzovi, a ona se natrtila i rukama čvrsto uhvatila za njih, stiskala ih i opuštala, sa  licem na podu. Lagano, da sporije čini mi se nije mogla, skinula je tange do kolena, zatim skroz i bacila ih na mene. Zatim je istu stvar ponovila sa suknjom. Bila je gola od polovine na dole.
Lagano je ustala sa poda, okrenula se prema meni i svukla majicu, raskopčala brus i njega spustila na pod. Pesma je stizala do kraja, počinjala je nova, brža, a ona je gola plesala za mene, uvijala se, zanosno okretala, spuštala na pod, klizila rukama niz svoje telo, grudi, pokazivala najintimnije delove tela bez stida, a ja sam zaista uživao u ovom erotskom plesu. Pesme su se nizale jedna za drugom.
Onda je prišla veoma blizu, sela mi u krilo. Uživao sam neopisivo u dodiru njene gole kože na mojoj. Osećaj koji nisam imao do tada pojavio se odjednom. Bili smo slobodni, potpuno. Ostatak sveta nije postojao, samo mi, goli, gotovo nevini.
– Sviđa ti se kako igram? – pitala je maznim glasom.
Pomilovao sam je po kosi.
– Hoćeš li da igraš za mene ovako svakoga dana? – odgovorio sam pitanjem
– Heh, kada god poželiš.
– Onda priznajem da sam oduševljen. Nisam znao da tako dobro igraš.
– Mnogo toga ne znaš o meni. – rekla je i spustila usne na moje, pa se odmakla i pogledala me nežno. Uzvratio sam poljubac. Bila je potpuno u pravu, tek sam počinjao da je upoznajem.
– Želim da mi ponovo kažeš šta ćeš da mi radiš. – spustila je ruku među moje noge i mazila mi kurac lagano. U trenutku je postao krut. – Ovoga puta detaljno i tačno. Hoću da znam šta me čeka danas i sutra.
Nisam znao odakle da počnem, pa sam samo uživao u njenom dodiru. Pogledala je u sat.
– Ja čekam. Ne zaboravi, sada je tačno tri, ja komandujem još pola sata. – rekla je

* * *
Želela sam da osetim njegov kurac duboko u ustima, da ga sisam i ljubim, ne samo da ga mazim rukom. Dugo mi je trebalo da prihvatim ovu želju i saznanje da zaista volim da ga zadovoljavam i na ovaj način. Delovalo mi je nekako prljavo ranije, ali uz sve što se dešavalo protekla dva dana, osećala sam da nema više ničeg što ne bi uradila za njega. Odgovor na pitanje da li volim i želim da mu pušim kurac u podsvesti i u svesti bio je “da”. Osećaj glatkog glavića na jeziku i nepcima, dok kurac u ustima postaje sve krući, vrela sperma u ustima dok je izbacuje i postaje sve opušteniji, bio mi je omiljeni deo. Ipak čekala sam da on počne da priča. Erotski ples ga je napalio, isplatili su se časovi plesa, ja sam uživala dok sam igrala, sada je bio na njega red da priča. Imao je dovoljno vremena. Pogledao me je u oči.
– Ne znam kakav će biti redosled i ovo što ću ti ispričati nije sve. Doći će mi još mnogo toga, verovatno. – rekao je i nastavio – ali znam da ćeš dobiti mnogo batina. Svuda, neću ostaviti ni jedan delić tvoga tela bez šibanja. Leđa, šake, ruke, noge, stopala, tabane, stomak, sise, pičku, čak i čmar…svuda, ništa neću zaobići. Guza će naravno da bude stalno na meti.
Plašilo me je i palilo sve to što je pričao i što će se desiti.
– Dobro, daću ti sada mali podstrek i inspiraciju, ali nemoj da prestaješ da pričaš.- rekla sam, klekla ispred njega, blago mu raširila noge i spustila glavu između njih – Odgovara?
Nasmejao se.
– Da, naravno. Inspiracija mi je neophodna.
Kada sam uzela glavić u usta zaječao je. Nežno sam ga sisala i lizala vrh u mojim ustima.
– Svidelo mi se mnogo kada sam te u ovoj situacji izlupao. Često ću to da ti radim da znaš. Pališ me i ovako mnogo, ali poželim i sada da te izlupam.
Rukom sam ga drkala, drugom mu mazila jaja, vrh kurca bio mi je u ustima.
– Dok te budem tukao uglavnom ćeš biti vezana – nastavio je – ne želeim da te slučajno povredim više nego što želim, ako se pomeriš ili cimneš. Koristiću razne stvari, one koje si kupila i one koje nađemo. Što se seksa tiče, znam da sam ti već rekao, ali da te podsetim. Osim ovog, nazovi uobičajnog seksa, jebaću te i u dupe. Vodiću samo računa da te boli što manje prvi put…posle je lako.
Iskreno sam želela do to uradi. I dalje sam se pitala kakav je osećaj kada ti dvadesetak santima duga kita uđe u čmar. Ubrzavala sam pokrete glavom i rukama. Nežno mi je spustio ruku na teme.
– Polako, polako. Ne želim sada da svršim. Još ne.
Usporila sam pokrete, a on je nastavio.
– U planu mi je da danas neko vreme budeš moj kućni ljubimac, moja kučka. Objasniću ti šta očekujem od tebe, kada dođe vreme za to. Ali ukratko, nećeš imati pravo da govoriš, samo da laješ, nećeš imati pravo da hodaš, već ćeš sve vreme biti na četri noge kao prvi pas. Tako ćeš i da se ponašaš. Naučiću te da šeniš, slušaš komande i sve ostalo što ide uz to.
Nije mi bila naročito simpatična ideja, ali ja sam je prva napisala. Želela sam sve da probam.
– Želiš li da nastavim? – pitao je
Izvukla sam kurac iz usta i pogledala ga.
– Ne treba, neka ostalo bude iznenađenje.
Nasmejao se i klimnuo glavom. Ostalo mi je još petnaestak minuta komandovanja.

***

– Znači čekaju me batine. Epa vidiš, preostalih 15 minuta želim da me ljubiš po svim delovima tela po kojima si rekao da ćeš da me biješ. Ne želim da propustiš ni jedan. Posle radi šta poželiš. – rekla je polako.
– Dogovoreno. Dođi ovamo. – rekao sam i pokazao na krevet. Ustala je i legla na stomak, spremna za uživanje. Narednih dvadesetak minuta ljubio sam je svuda, od dlanova do ramena, po grudima, stomaku, butinama, ljubio joj stopala, prste na nogama, tabane, leđa, guzu, a na kraju klitoris, pičku i čmar. Ovo poslednje je prvi put osetila. Nije da i ranije nisam želeo, samo sada je sigurno bio pravi trenutak. Nije mi smetalo, njoj još manje, bila je napaljena do bola.
– Dosta je poljubaca – rekao sam – Sada si moja.
Klimnula je glavom.
– Narednih 15 minuta imaš vremena da nađeš i odabereš po stanu, dvorištu ili gde god poželiš 18 predmeta kojima ću da te bijem. Ne računaju se predmeti iz kutije koju si mi kupila. Možeš da ih donosiš jedan po jedan ili sve zajedno. Ređaj ih ovde na krevet. Vreme počinje sada.
Zbunjeno je ležala nekoliko trenutaka, zatim je ustala i krenula po stanu. Jedno pored drugog, na krevetu se našli kaiš, varijača i šiba, to je bilo jednostavno. Zatim je počela da pretražije ormane u sobi. Nismo znali šta sve tu može da se nađe. Kao mali hrčak donosila je i slagala jedno pored drugog na krevet praher, reket za stoni tenis, dugi drveni lenjir, četku za kosu, papuču sa gumenim đonom, drvenu dasku za sečenje mesa, pola metra gumenog creva za zalivanje, šuplju plastičnu dršku od metle dugu metar i po, polomljenu aluminijumsku antenu od radija koja je mogla da se izvuče na zavidnih metar dužine, tanku telefonsku kablu, plastičnu četku za ribanje sa ravnom drškom i leđima, tanak kožni kaiš od ženske torbice, plastičnu spravu za ubijanje insekata i dugačku plastičnu kašiku za cipele. Ostalo joj je nešto više od pet minuta da nađe još jedan predmet, ali i pored preturanja po ormanima i ostavi ništa nije uspavala da nađe.
– Mogu li da izađem? – pitala je
– Naravno, samo budi brza, još malo vremena imaš – odgovorio sam
Krenula je ka haljini da je navuče. Uhvatio sam je za ruku.
– A ne. Možeš napolje, ali gola. – gledao sam je direktno u oči. Pokorila se bez rasprave.
– Mogu li bar cipele da navučem?
– To možeš, šteta bi bila da povrediš te prelepe nogice.
Uzela je mali nož iz kuhinje, navukla sandale i gola istrčala napolje. Gledao sam kroz prozor dok je brzo prelazila dvorište. U uglu je godinama stajao bagrem, mladi dugi pravi prutovi izbijali su iz podnožija. Brzo je odsekla jedan, poskidala lišće i trnje sa njega dok se vraćala i brzo zadihana ušla u kuću. Poslednje sekunde su proticale, a na krevetu se našao i dugi bagremov prut.
– Svaka čast lutko. Tačno na vreme. – rekao sam i nastavio
– Sada me pažljivo slušaj. Dobićeš 25 udaraca ovim predmetima po različitim delovima tela. Idemo redom: tabani, noge spreda, noge otpozadi, guza, leđa, sise, dlanovi, pička i čmar. To znači da moramo da odaberemeo koje predmete ćemo upotrebiti gde. Da li si me razumela?
Klimnula je glavom nervozno.
– Dobro. Da vidimo. Imamo praher. On može za guzu i noge. Kako da ga primenimo?
Trenutak pauze i odgovorila je.
– Noge, ali otpozadi.
– Reket za stoni tenis. Takođe može za guzu i noge, eventualno za tabane.
– Noge, ali spreda – odgovarala je
– Šiba? Može gde poželiš.
– Sise
– Kaiš? Takođe može gde poželiš.
– Hmmmm….Pička
– Lenjir? Nije za leđa, pičku, a ni čmar.
– Tabani
– Četka za kosu?
– Čmar – bila je nesigurna, ali odgovori su joj bili brzi, lako je donosila odluku
– Papuče?
– Dlanovi
– Daska za meso? Može za guzu, eventualno za noge.
– Uh…Guza
– Crevo za zalivanje? Nije za pičku ni čmar, ni za sise.
– Ahmm…Leđa

Polovina predmeta bila je pravilno raspoređena. Nastavili smo dalje.

– Plastična drška od metle? Može za guzu, noge, tabane ili dlanove.

– Noge, otpozadi.

– Dobro – stavio sam je pored prahera – Dalje imamo varjaču.

– Sise – odgovorila je i ona se našla pored šibe.

– Kabla? Može gde poželiš, ali pazi, mislim da ovo mnogo boli.

– Hummmhh…Leđa – odlučila je. Spustio sam kablu pored gumenog creva.

– Četka za ribanje?

– Tabani – i četka se našla pored lenjira

– Kaiš? Mislima na ovaj tanki.

– Huh..pa…čmar – rekla je i tanak crni kaiš se našao pored četke za kosu

– Ovo čudo za ubijanje muva?

– Pička – odgovorila je bez razmišljanja i on se našao pored debelog kožnog kaiša.

– Dobro još dva. Kašika ga cipele?

– Noge, spreda – odgovorila je.

– Antena?

– Dlanovi – odgovorila je

Spustio sam je pored papuča, a prut pored daske za meso, namenjen guzi. Predmeti su većinom bili nezgodni za upotrebu, morao sam da pazim da je ne povredim ozbiljno. Naredni sati biće za nju ispunjeni bolom, znao sam to i ja ali i ona, sudeći barem po preplašenom pogledu.

Polovina predmeta bila je pravilno raspoređena. Nastavili smo dalje.

– Plastična drška od metle? Može za guzu, noge, tabane ili dlanove.

– Noge, otpozadi.

– Dobro – stavio sam je pored prahera – Dalje imamo varjaču.

– Sise – odgovorila je i ona se našla pored šibe.

– Kabla? Može gde poželiš, ali pazi, mislim da ovo mnogo boli.

– Hummmhh…Leđa – odlučila je. Spustio sam kablu pored gumenog creva.

– Četka za ribanje?

– Tabani – i četka se našla pored lenjira

– Kaiš? Mislima na ovaj tanki.

– Huh..pa…čmar – rekla je i tanak crni kaiš se našao pored četke za kosu

– Ovo čudo za ubijanje muva?

– Pička – odgovorila je bez razmišljanja i on se našao pored debelog kožnog kaiša.

– Dobro još dva. Kašika ga cipele?

– Noge, spreda – odgovorila je.

– Antena?

– Dlanovi – odgovorila je

Spustio sam je pored papuča, a prut pored daske za meso, namenjen guzi. Predmeti su većinom bili nezgodni za upotrebu, morao sam da pazim da je ne povredim ozbiljno. Naredni sati biće za nju ispunjeni bolom, znao sam to i ja ali i ona, sudeći barem po preplašenom pogledu.

4 коментара »

 1. Odličan nastavak….

  Ali…. predugo već čekam „aktiviranje“ njenog anusa……

  Коментар од Sadodomina — децембар 12, 2009 @ 6:44 am

 2. Sjajna ideja sto se tice ovih 18 improvizovanih predmeta za sibanje :))
  I ja takodje cekam kada ce vec pasti taj prvi analni sex 😉
  u svakom slucaju, jako napaljujusa prica…

  Коментар од MarcoKostic — јануар 20, 2010 @ 11:56 pm

 3. Pa treba zanti da se ovdje ne radi o analnom odnosu neko o nečemu uzvišenomu i analni sex je samo jedan mali dio koji treba upotpuniti nešto najljepše što mogu doživjeti dvoje ljudi. Ovo nije sirovi sex. Marija, priča je odlična i samo nastavi ovako detaljno i polako pričati i živjeti. Ovo je bukvar za dug i skladan život dvoje ljudi. Blago tvom dečku koji ima sreću da te je upoznao i da može s tobom dijeliti ovaj veliki i neizmjerni užitak. Ja sam na njega ljubomoran.

  Коментар од mate — новембар 12, 2010 @ 9:28 am

 4. […] Poklon (peti deo) […]

  Повратни пинг од Poklon (sedmi deo) | BDSM — фебруар 8, 2016 @ 7:00 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: